Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csinálhatnék a térdemmel?

Mit csinálhatnék a térdemmel?

Figyelt kérdés

18 hetes kismama vagyok, és egy hete volt pár járkálásban kemény napom. A térdem amúgy is be szokott dagadni és fáj, ha meg van terhelve. Most be nem dagadt, de ha leguggolok, vagy leüléskor is sokszor kattan egyet. Hol kicsit, hol nagyot. Aztán pár napja már fájni is elkezdett. Félek, hogy ahogyan majd nő a Kicsikém ez egyre rosszabb lesz, és akkor már nem igazán fogok tudni vele mit kezdeni. Szeretném addig orvosolni, amíg lehet még nem kell olyan sok pluszt vinnie. Nem szedtem fel sokat, szóval nem azért, mert eddig +3kg van rajtam, és alapból vékony vagyok.

Nem tudom ide kellett e írni, vagy inkább az egészség témához. De én ide írtam, mert babát várok.

Légyszi csak normális válaszokat! Köszönöm!

2012. aug. 2. 09:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Térdfix?

Mamám mindig káposzta levelet tesz a lábára, majd azt ráfásnizza, fekszik benne 1-2 órát, és leviszi a dagadást!

2012. aug. 2. 10:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de most nincs megdagadva. Bár később még ki tudja mi vár rám...
2012. aug. 2. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!