Kiválasztottam az egyetlen férfit a földön, aki NEM SZERET SZEXELNI? Vagy van még itt valaki, akinek szintén hasonló a férje?
Óóóó... Akkor gondold el, hogy az én párom még csak 29, 8 éve vagyunk együtt, és ha én nem nyaggatnám, neki eszébe sem jutna, hogy nem feküdtünk le egymással hetek óta... Eleinte folyton bőgtem, azt hittem velem van baja, vagy megcsal, de már beletörődtem, hogy ő ilyen.
Kb. két éve megbeszéltük, hogy neki ez így jó, és elmentünk együtt szexshopba, vettünk nekem játékokat, hogy inkább azokat használjam (őt nem zavarja), mint hogy megcsaljam... Szóval érdekes. Én sem gondoltam, hogy vannak ilyen pasik...
Most folyton piszkálom, mert babát szeretnénk, eddig nem jött össze, de így is csak a pé. körül vagyunk együtt kb kétszer...
Üdv a klubban!
Annak, hogy én 34 évesen még nem mentem férjhez és nem szültem gyereket, annak ez az egyetlen oka. Én kívánnám, úgy minden másnap, de csak olyanokat sikerült kifognom, akiknek ez néhány hónapig ment. Utána már csak havonta 1-szer, később még ritkábban. Ezek után persze nem mentem hozzájuk férjhez, pedig lett volna aki megkérte a kezem. De így nem megyek férjhez, mert tudom, hogy csak szenvednék mellette. Szóval sajnos vannak még ilyenek, illetve én még csak ilyenekkel találkoztam.
Én(mivel férfi vagyok),nőben fogtam ki ezt a leosztást!!
Először azt hittem csak én akarok túl sokat(naponta).
Mostanra odáig fajult a dolog,hogy a havi 1-nek is örülnék!!!
:(
én azt hittem nőben sok ilyen van...
Nekem minden nap sem esne rosszul:)
De már a heti 1nek is tudnék örülni....de esélyem sincs rá:(
Hát most írjam azt, hogy majdnem irigyellek?! :D
Az én páromnak naponta kettő is kevés lenne, nekem meg nincs ekkora "étvágyam".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!