Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Imeri valaki a MIMA XARI...

Imeri valaki a MIMA XARI illetve MIMA KOBI babakocsikat?

Figyelt kérdés
Estleg ha valakinek már van, akkor írja meg, hogy milyen.

#Mima #xari #kobi
2012. júl. 31. 14:37
 1/2 anonim ***** válasza:
szia! Tudtál venni azóta? Én októberben fogok egyet vásárolni külföldön. Akkor megyünk egy kis ,,utónyaralásra" és haza hozzuk az egyik üzletből. Még én is csak képekről láttam. Remélem szép lesz élőben is. Ha valami tapasztalatod lenne idő közben, akkor kíváncsi lennék rá.
2012. aug. 30. 07:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia!! Nem nem vettem és amikor férjem észrevette,hogy már megint babakocsikat keresgélek a neten rámszólt, hogy már ne keressek, mert Stokke-t veszunk. Ugyhogy maradtunk a Stokke kocsinál. De hihetetlen szépek ezek a Mima kocsik. Majd írd meg, hogy milyen éloben és mennyire vállt be :)
2012. szept. 13. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!