Terhesség hasplasztika után?
Sziasztok, tanácsokat szeretnék kérni. 3 éves a kislányom, egyedül nevelem. Mindig is molett típusú voltam, de most elkezdtem sportolni, és kezd nagyon lógni a bőr a hasamon.
Tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak? Mi lesz a hasammal, ha megcsináltatom a plasztikát, és utána gyermeket szeretnék? Fiatal vagyok még, 29 éves. Még sok időm van, hátha lesz még gyermekem.
De tizenéveket leélni lógós bőrű hassal, csak azért, hogy hátha szülök még... hát nem tudom. Társam nincs, és úgy érzem, nem akarok már gyereket többet, de persze ez változhat. Véleményeket, tapasztalatokat várok Tőletek!
a hasplasztikát végző orvost kérdezd meg erről szerintem!!
amúgy szerintem csak akkor érdemes megcsináltatni ha nem lesz több baba :S
Köszönöm mindenkinek, igaz, hogy ha csúnya a hasam, a szerelem is nehezebben jön a gátlások miatt. tehát ha olyan lesz a helyzet, tényleg megcsináltatom :)
Azért ha valaki még akar válaszolni, tegye meg!
Nekem nemrég volt hasplasztikám és az orvos azt mondta, nyugodtan vállalhatok még gyereket, bár én már nem tervezek többet. Neke köldöksérv is volt és a teljes hasfalizomzatot varrták + maga a bőrplasztika.
Én csak ajánlani tudom, nekem megváltozott az életem azóta. A súlyom nem változott mégis lecserélhettem a "zsák" xl-es felsőimet, sztreccs 38-40-es kis pólókra. a 42-es nadrágméret is csökkent 2 méretet :)
Sziasztok
Hátha még benéz ide valaki.
Szeretném megkérdezni, hogy mire kell számítani egy ilyen műtéttel kapcsolatban?
Nagyon csúnya a hasam, fiatal vagyok, van két gyerekem nem tervezek többet.
A nyár és a wellness programok számomra a horrorral egezőek, alig merek fürdőruhát venni. MÉg az egyrészes is borzasztóan áll rajtam, mert bele van gyömöszölve a hasbőröm. :(
Szia!
6 hetet kell fűzőben lenni és addig emelni nem sem lehet. Nem tudom mire vagy konkrétan kiváncsi, szívesen válaszolok, illetve a hoxa-n is van hasplasztika fórum, ott segítenek, képek is vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!