Melyik az a babakocsi, amelyik esernyőre csukható össze, de kinyitva nem két tolókaros, hanem egyben van a kar? Egyszer láttam egy webáruházban, de se a márkáját nem tudom, de még azt sem, hogy hol láttam.
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 13:00
1/4 anonim válasza:
Bocs az off-ért kedves kérdező, de ez engem is nagyon érdekelne. Már egy hete keresek én is hasonlót, de sehol sem találok. Köszi hogy kiírtad helyettem is a kérdésed! :-)
2/4 anonim válasza:
Espiro magic 4. (sportkocsi) középen összehajlik a tolókar ahogy csukod. De ilyen a bébé confort loola up is.
Illetve a Chicco Trio For Me szett váza (egy külön toldó valami van hozzá amit a két tolókar közép kell bepattintani és akkor egykezes lesz).
3/4 anonim válasza:
Bébé comfortnak több típusában is van ilyen.
De a két tolókarost is lehet egykezesen tolni főleg ha a bolygót fixre állítod.
4/4 Noa91 válasza:
A Cam-nak van a combi system és az elegant family, ezek teli tolókarosok. Ha ennyit beírsz a google-ba, és a képekre mész meg tudod nézni őket. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!