Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pierre Carden PS 685- ös...

Pierre Carden PS 685- ös babakocsi, ismeri valaki? vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:
tudnál linkelni?
2012. júl. 25. 22:49
 2/6 A kérdező kommentje:

itt megtalálod a képét

[link]

2012. júl. 26. 14:04
 3/6 Brigitta04 ***** válasza:

Szia.

Egy barátnöméknek van ilyen kocsijuk és hát elég sokat sétáltunk együtt toltam is annó.Irányitani könnyü nagyon,fordulni is autóban is jól elfér(Suzuki autójuk van abba simán).Ami nagyon nem jött be nekem,h bármilyen kisebb göröngyön állandóan elakadt az elsö kis kerekeivel.A fiaink már 2 évesek múltak igy már nem nagyon babakocsizunk de nemrég mesélték,h egyszeüen kitört az egyik első kereke a kocsinak!

Én ennyit tudok neked róla írni,mondani.

2012. júl. 28. 10:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. júl. 28. 20:45
 5/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Használjuk egy ideje a kocsit, gondoltam jelzem a tapasztalatainkat, hátha valakinek segítség.

Előnyök: Nagyon jól irányítható. Az első kerekek úgy 1 centivel kisebbek a hátsóknál, nem akad el semmiben. A babónak kényelmes. Meglepően kicsire lehet összehajtani. Nagyon jó, hogy az ülések minden irányból felhelyezhetőek.

Hátrány: A fékrendszer teljes rossz konstrukció, vagy beragad, vagy nem lehet lefékezni. A műanyag részek kopogósak, könnyen törnek (már!), a hordozó nagyon gagyi, nem tűnik biztonságosnak.

2012. aug. 16. 10:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia ilyen típusú kocsit szeretnénk venni, nem ajánlod? vagy szerinted egy gyereket kibír? kíváncsi lennék a tapasztalatokra illetve a véleményedre
2013. máj. 23. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!