Támogatnátok egy általam nemzetanyaságnak nevezett intézményt illetve a bevezetését?
Szóval azt találtam ki, hogy vannak az országban akik nem akarnak gyereket és vannak nők akik szívesen szülnének az országnak sokat.
Szóval lennének nemzetanyák, akik 10-20 gyereket szülnének és a gyermektelenek tartanák el őket. Így mindenki jól jár, még az ország is.
Nem támogatnám. Az vállaljon gyereket, aki szívvel, lélekkel neveli, ne támogatásért, plusz javakért. Ráadásul tizensok gyereket nem lehet jól felnevelni, ennyi gyerek között tuti, hogy valamelyik sérül, hiszen hol marad idő, hogy ha van valami személyes problémája leüljön vele anyu megbeszélni? Hogy lehetne mindegyikük lelkével egyformán foglalkozni?
Az meg, hogy fizessen, aki nem akar gyereket? Hát, bocs, de ez elég igazságtalan! Durva beavatkozás más magánéletébe!
Mielőtt bárki nekem esne, nekem van már két gyermekem, és gondolkozunk egy harmadik babán. Szóval nem azért mondom, mert engem személyesen érintene a kérdés.
Mintha a jelenlegi magyar kormány embere lennél már ne haragudj... Szaporodjunk, kevés a gyerek!! Akiknek nincs minimum 2, de inkább 3 gyereke, azok nem is emberek, akinek meg egyáltalán nincs, azok fizessenek adót, sőt még a nyugdíjukat is elvennék!
És akik futószalagon "termelnék" a gyerekeket?? Ezen ötlet alapján inkább tenyészállatoknak kéne őket hívni, nem? Akiket azért tartanak, hogy "elljenek", és legyen sok értékes utód.. Nem tudom te szültél-e már, de gyanítom, hogy nem... Ejnye. Ezek nem emberi gondolatok!
Egy gyereknek szerető szülők kellenek, akik ŐKET akarták, és nem azért szülték meg, hogy a népesség ne csökkenjen, mert attól az ország GDP-je csökken.
Ez az ötlet ijesztő, én még filmen se szeretnék ilyen beteg dolgot látni!!
Én magamból indulok ki, és egyik gyerekemet sem adnám senkinek, semmi pénzért...még ha 20 lenne, akkor sem!
Szóval nem támogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!