Az normális, hogy lassan 2 hónapja nem szoptatok és még nem jött meg?
Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 21:52
1/3 anonim válasza:
Elméletileg lehet normális mert az elején nem úgy kezdődik mintha folytatása lenne a terheség elötti időnek. Ám nem kizárt ez sem, ez esetben viszont fennáll a vész, hogy újból megfoggantál. Nekem ahogy kimaradt már huss mentem is dokihoz.
2/3 anonim válasza:
Én 4 hónapig szoptattam,és 10 hónapos volt a kislányom amikor megjött,és azóta minden hónapban rendszeresen!
3/3 anonim válasza:
Igen, teljesen normális. Szoptatás teljes abbahagyása után nagyon változó, melyik nőnek mikor áll helyre a ciklusa,hormonháztartása- és mikor lesz újra peteérése is- de általában átlagosan annyi időt vehet igénybe, amennyi a várandósság- tehát kb. 9 hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!