Kinek milyen fiú nevek tetszenek?
Figyelt kérdés
elég nehezen találok nevet.kiváncsi lennék mások véleményére! köszönöm
20.hétben járo kismama
2009. júl. 16. 21:11
11/29 anonim válasza:
Szia!Nekem ezek tetszenek:Levente,Dávid,Tamás,Dominik,Botond,Zalán.(az első három név a fiaim neve) :-)
12/29 anonim válasza:
Nekünk Patrik lesz a fiunk neve.de nagyon tetszik még a Bendegúz is.
14/29 A kérdező kommentje:
most aztán van választék :-),de komolyan az utónév szótárban nem igazán találtam olyan nevet ami közel állna hozzánk!tényleg szép neveket irtatok,mindenkinek köszönöm!
2009. júl. 16. 22:05
15/29 A kérdező kommentje:
a 21:45 ös válaszolónak,igen tettszik a patrik és a krisztián,meg szebi sem rossz :-) de egyébként nekem a krisztofer is tettszik !köszi
2009. júl. 16. 22:07
18/29 anonim válasza:
A fiaim Márk és Alexander.
Tetszik?
19/29 anonim válasza:
Sziasztok
Én most az ősi magyar eredetű nevek közűl választottam nevet a kisfiamnak: Bendegúz Örs. De még a Csaba, Kende, Koppány ,Hunor, Ménrót
20/29 anonim válasza:
szép név a Krisztofer is! A lány nevek közül neked melyik tetszik? A 21:45-ös vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!