Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Budapesten keresek szülész-nőg...

Budapesten keresek szülész-nőgyogyászati klinikát, kórházat. Tudtok nekem ajánlani egy jó klinikát és orvost?

Figyelt kérdés
Első terhes vagyok,és teljesen tanácstalan hová menjek. Drága a magán orvos?
2009. júl. 16. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Péterfy Sándor utcai kórház. Dr. Bakó Erika vagy Dr. Timmermann Gábor. Mindkét orvosnál jártam, dr. Bakó Erikánál szültem babámat, nagyon-nagyon elégedett voltam vele és a kórházzal is. Hozzá egyébként magánrendelésre jártam.
2009. júl. 16. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Dr.Timmermann már a 2.sz Női Klinikán dolgozik,de van magán rendelője is,elfogadható árakkal.

www.timmermann.hu

2009. júl. 19. 00:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Dr.Kisfalvi István szintén 2.számú klinika
2009. júl. 19. 08:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is a Péterfy-t tudom ajánlani, nekem alapitványi szobában bejött, bár klinikának nem nevezném, kicsit, mintha magasabb mércével mért kórházat keresnél, mint egy magánklinika, na, olyat nem tudok sajnos, és szerintem egyik normál magyar kórház sincs olyan állapotban. Én a Péterfy-ben Tűzkő Doktor Urat tudom ajánlani, www.tuzkodoktor.hu, amióta nála szültem pláne csak ajánlgatom mindenkinek. Hogy drága-e, minden relativ, ha irsz e-mailt, meg tudom mondani. Magán kórházban egy szülés viszont tuti, hogy 600-800e forint, én is néztem februárban.
2009. júl. 19. 08:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Szent Margit kórház.
2009. júl. 20. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!