Mi a véleményed egy fiatalos (30-as) mellén /ujjnyi nagyságú/ nonfi tetkós védőnőről?
Neked nem szimpatikus. Oké, jogod van hozzá. De minek jössz fel egy oldalra szidni?
Semmit nem jelent, hogy van egy tetoválása. Az én bátyám most végzett orvosként és az egész háta egy merő tetoválás. ÉS? (:
Tetkó fedőnév alatt szidsz egy számunkra ismeretlen embert, ez mire jó? Mindenki azt varrat magára amit akar, ha meg szakmailag nem felel meg, váltsatok.
Halkan megjegyzem, ha a védőnőnknek kellene kitalálnia a lányom alvásidejét, alaposan felköthetné a gatyáját, mert naponta változik időjárástól és hangulattól függően. Én úgy oldottam meg ezt a bődületesen nagy problémát, h megbeszéltünk egy időpontot és előre szóltam h ÉN írok neki reggel smst h előreláthatólag abban az időben aludni fog-e vagy sem, ezt a reggeli ébredésből már ki tudom kalkulálni.És láss csodát, összehoztuk ketten és ébren volt a gyermek.
Ha pedig TE tudod h miben van esetleg lemaradva a gyermeked, ellenben másban meg ügyes, vagy semmiben nincs lemaradva és mindenben ügyes, ne hagyd elcseszni a napod egy-két beszólással, mosolyogj egyet a státuszon és lépj tovább.
A mi új védőnőnk pl egy szürke kisegér, kb egy villanásnyira átfutott ez az agyamon, aztán elfogadtam h ő ilyen, attól még lehet a segítségemre, a magánélete meg legyen az övé.
Ez alapján semmi, mert nem a külsőről ítélek.
"én ha védőnő lennék alapból nem állítanék be egy 2 heteshez mérésre és egy 25 hónaposhoz alvás időben.Ezt tudnia kellene,neki is van gyereke."
Egy kéthetes általában még elég sokat alszik, a védőnő mégis honnan tudná, hogy éppen mikor alszik? És azt, hogy a 25 hónapos mikor? Mert pl. az én 2 évesem délután fél 3-tól 4-ig alszik általában, míg egy ismerősé déltől 3-ig.
Persze azért odatelefonálhatott volna.
" Én meg úgy gondolom,hogy egy kicsit madame-nak képzeli magát,mert nem hinném hogy a melleit kéne mutogatnia a babáknak meg a szüleiknek. Emellett minden alkalommal beszól valamit... Múltkor a státuszon vágta a képeket hogy 2 évesen még csak 12kg a lányom, meg szerinte nem párhuzamos a szemmozgása,aztán a doki azt mondta semmi baja. Ma meg "kicsit sejpít a lányod" ,basszus mit vár egy 25 hónapostól?! Az viszont nem érdekli hogy szobatiszta, folyékonyan beszél,még ha ő nem is ért mindent,de én igen. Sok élettapasztalata viszont nincs,én csak azt látom hogy egy elvált piperkőc nő,aki másnak ugat be és játssza az aranyosat az apukáknak. :/"
A kérdésben ezt nem említetted, csak a tetkóját. Egyébként a kettő nem feltétlenül van összefüggésben.
"Fiatalon is milyen lehetett már, csak a tetkóból következtetek erre..."
Attól, hogy valakinek tetkója van, nem feltétlenül volt "rossz" fiatalon. Amúgy meg nem kell ítélkezni, nem ismered a fiatal korát (legalábbis nem említetted).
A mi védőnőnk úgy csinálta, hogy elindul egy bizonyos időben és napon körútra. Ahol esetleg aludt a baba, oda visszament később.
A tetkóról meg az a véleményem, hogy én is most szeretnék egyet magamnak. 29 éves vagyok és kormánytisztviselő. Akkor én most rossz vagyok vagy mi?
Kinézet alapján sosem itélnék senkit. Az meg hogy ki a védőnő, azt nem válogathatjuk meg sajnos. Amikor falun laktunk egy kedves idősebb hölgy volt a védőnő, aki még nekem is védőnőm volt. Ő mindig ahhoz ragaszkodott, ami a könyvekben le van írva. Ekko ennyi kiló, ebben a korban ezt kell csinálnia stb. Na ő nem volt jó.
A mostani, költözés révén, egy kedves velem egyidő csajszi, aki meghallgat és nem csak azt szajkózza, ami a könyvben van.
Azt gondolnám,hogy nem találja elfogadhatatlannak ha valakinek tetkója van,és ha az én védőnőm lenne,akkor reménykednék,hogy a zenei ízlésünk is egy :-)
Üdv: 3 lányos,10hkm
Semmit! Nem a külső alapján ítélek.
Úgy látom Neked alapvetően az egész emberrel van bajod. Meg azzal, hogy az apukákra kacsintgat. :)
Az hogy alvásidőben jött, hát bumm neki. Havonta vagy 2 havonta 1 napot kibírok, hogy felborul a gyerek napirendje. Hozzám is jött már alvásidőben védőnő, gyerekorvos, nem vágtam még egyszer sem eret magamon emiatt :)
Ha nem tetszik amit mond, mond meg neki a Te véleményedet is, ne itt fikázd. Én normál hangnemben eddig mindegyikkel meg tudtam beszélni a dolgokat, eddig 4-et fogyasztottunk el, és volt amelyiket nagyon utáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!