Mi a véleményed egy fiatalos (30-as) mellén /ujjnyi nagyságú/ nonfi tetkós védőnőről?
Azt, hogy biztos fiatalosabb felfogású, nyitottabb az újdonságokra, örülnék neki :)
Az alvásidőhöz: rátok telefonált előtte? Mert ha nem, akkor nem túl jó dolog, de az is igaz, hogy minden gyereknél máskor van az alvásidő, van amelyik egyáltalán nem is alszik napközben már ilyen kicsiként sem. De megkérdezhette volna mielőtt megy, hogy alkalmas-e az időpont.
Nincs tipikus védőnői kinézet.
Az alvásidő pedig mindenkinél máskor van.
Irígylem a problémádat amúgy.
Valószínűleg elsőre meglepődnék, de nyitott vagyok az emberek felé, meglátnám, hogy szakmailag hogyan áll.
Egyébként neked mi a véleményed az ötvenes, kardigános, több gyerekes védőnőről? Csak mert az enyém ilyen, és többnyire ő is alvásidőben jön, már ha jön. A 16 hónapos gyerekemnél 4-szer járt, ebből kétszer, amikor újszülött volt. Nagyobbnál nagyobb baromságokat összehordott, de ami nagyon fontos volt, ott nem tudott/akart segíteni.
A jó szakembert nem külseje határozza meg. A tetkótól még lehet empatikus, kedves személyiség, aki szeret a kismamákkal és a babákkal dolgozni.
Tudod, puding próbája az evés. :)
Dehogy telefonált előtte ide.
Én meg úgy gondolom,hogy egy kicsit madame-nak képzeli magát,mert nem hinném hogy a melleit kéne mutogatnia a babáknak meg a szüleiknek. Emellett minden alkalommal beszól valamit... Múltkor a státuszon vágta a képeket hogy 2 évesen még csak 12kg a lányom, meg szerinte nem párhuzamos a szemmozgása,aztán a doki azt mondta semmi baja. Ma meg "kicsit sejpít a lányod" ,basszus mit vár egy 25 hónapostól?! Az viszont nem érdekli hogy szobatiszta, folyékonyan beszél,még ha ő nem is ért mindent,de én igen. Sok élettapasztalata viszont nincs,én csak azt látom hogy egy elvált piperkőc nő,aki másnak ugat be és játssza az aranyosat az apukáknak. :/ Fiatalon is milyen lehetett már, csak a tetkóból következtetek erre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!