Ha NEM lenne kötelező, akkor te beadatnád a 15. hónapos oltást?
Érdekelnének a vélemények!
[Természetesen, beadatom a lányomnak, mielőtt azt hinné valaki, hogy felelőtlen vagyok!]
3 gyermekem van,ebből kettő megkapta,a harmadik majd a télen fogja,de őszintén azt sem tudom már,hogy azt mire adják! Egy biztos,amiért fizetni kell-sajnos egy vakcina sokba kerül,hiába a gyermeked egészsége minden pénzt megér,de ha egyszer valaki nem tudja finanszírozni!- azt nem adatom be.
Ami nem kötelező,az nem is fontos! (pl kötelező a biztonsági öv,de nem kötelező nappal,jó látási viszonyok közt lakott területen belül fényszórót kapcsolnod.-jó,hülye példa,de szerintem a lényeget kiszűrtétek!)
ez érdekes kérdés, és percek óta gondolkodom.
azt hiszem nem adatnám be. vagy csak később, olyan 4-5 éves korában.
én nem hiszem az oltóanyag mellékhatásában, rengeteget olvastam róla, meggyőzött, de mégis ott az a kis tüske bennem, vagy nem is tudom. mikor erre az oltásra gondolok, a gyomromat a torkomban érzem :(
autista gyanús a gyerekem... :(
Nem!
Én ismerek olyan gyerekeket, akik valószínű, hogy az oltás mellékhatásaként "lettek" autisták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!