Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek melyik pelus vált be?...

Kinek melyik pelus vált be? És miért? Tapasztalatok és vélemények?

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 11:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat:) persze továbbra is várom kérdésemre a választ...előre is köszönöm.
2009. júl. 15. 14:38
 12/18 A kérdező kommentje:
Különben nem értem miért pontozzák le annak az embernek a válaszát akinek a Tescos Lila vált be a legjobban. Nem értem
2009. júl. 15. 14:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Mi eleinte Liberot használtunk, majd áttértünk a Rossmanos Babydreamre, mindkettő bevált. Vettem Tescos Lilát is, de nekem nagynak tűnt a kilóban hozzá illő (7 hós, 9 kiló), a kisebbet (3-as) meg nem mertem megvenni, hátha azt már kinőtte. Majd ha belenő a megvásárolt 4-esbe, kipróbáljuk azt is. Őszintén szólva, szívesebben költöm másra a pénzt (állatkert, játékok, foglalkozások stb.), mint pelenkára, így bízom benne, hogy a Tesco Lila is van olyan jó, mint a másik kettő.
2009. júl. 15. 15:47
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy várandósként belekontárkodok a beszélgetésetekbe.

Igazából szégyelheti magát az, aki ilyenért lepontoz titeket(tesco).

Szerintem nem az a lényeg, hogy mennyibe kerül és milyen márka, csak az, hogy az anyuka számára praktikus, a kicsi számára kényelmes legyen. Ha az egy olcsóbb változat az szerintem nem baj, sőtt előnyös, hiszen tényleg sok mindent szeretnénk megadni a kicsinyeinknek és nem biztos, hogy bírnánk anyagilag, ha csak márkás dolgokat vennénk nekik.

Én nagyon örülök pl. hogy ha megszületik a kicsim, akkor a sogornőmtől megkapok mindent amire nekik már nincsen szükségük, vagy megmaradt.

És ha a turkálóban, vagy a piacon látok majd egy édes kis ruhát nem fogok elfordulni és nem megvenni, mert "FUJJ nem márkás"!

Pedig mi is megtehetnénk a párommal, hogy költekezzünk, de nem tesszük, és nem azért mert "sórolni akarunk a gyerekünkön"!

Még egyszer ne haragudjatok, csak kiváncsi voltam az elején a tapasztalatokra, de felháborodtam a lepontozós látogatók miatt.

És bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam!

9hetes kismama

2009. júl. 15. 18:24
 15/18 A kérdező kommentje:

Semmi baj engem is nagyon meglepett, hogy ezért lepontozni vkit. Nem is értem. Meg különben is mint írtad az a lényeg, hogy a babának és a mamának is jó legyen. Nővérem is kezdtedek kezdetén Liberót használt egészen addig míg megjelent a Lila tescos. Vett sima tescosat is fehér színűt de az nagyon rossz volt tényleg. De a lila tescos nagyon bevált, egyetlen baleset sem történt még idáig. Sőt sokszor akciós is és nagyon jó árban van:) Szerintem fölösleges márkás cuccokat venni a kicsinek, mert ő úgyse értékeli a márkásat és nem is tudja. A turikban nagyon helyes kis ruhák szoktak lenni a kicsiknek és én se így állok hozzá, hogy fújj nem márkás.

Gratulálok a picurhoz:)

2009. júl. 15. 18:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm!

Nektek is sok boldogságot hozzá!:)

2009. júl. 15. 19:04
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. júl. 15. 20:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Csak és kizárólag zöld Pamper's. Három nagy csomag fehér Pamper's-t ajándékoztam el védőnőn keresztül (mai napig fáj a szívem), de egyszerűen nem volt jó, és kész, csak a zöld.
2012. aug. 27. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!