Kinek melyik pelus vált be? És miért? Tapasztalatok és vélemények?
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy várandósként belekontárkodok a beszélgetésetekbe.
Igazából szégyelheti magát az, aki ilyenért lepontoz titeket(tesco).
Szerintem nem az a lényeg, hogy mennyibe kerül és milyen márka, csak az, hogy az anyuka számára praktikus, a kicsi számára kényelmes legyen. Ha az egy olcsóbb változat az szerintem nem baj, sőtt előnyös, hiszen tényleg sok mindent szeretnénk megadni a kicsinyeinknek és nem biztos, hogy bírnánk anyagilag, ha csak márkás dolgokat vennénk nekik.
Én nagyon örülök pl. hogy ha megszületik a kicsim, akkor a sogornőmtől megkapok mindent amire nekik már nincsen szükségük, vagy megmaradt.
És ha a turkálóban, vagy a piacon látok majd egy édes kis ruhát nem fogok elfordulni és nem megvenni, mert "FUJJ nem márkás"!
Pedig mi is megtehetnénk a párommal, hogy költekezzünk, de nem tesszük, és nem azért mert "sórolni akarunk a gyerekünkön"!
Még egyszer ne haragudjatok, csak kiváncsi voltam az elején a tapasztalatokra, de felháborodtam a lepontozós látogatók miatt.
És bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam!
9hetes kismama
Semmi baj engem is nagyon meglepett, hogy ezért lepontozni vkit. Nem is értem. Meg különben is mint írtad az a lényeg, hogy a babának és a mamának is jó legyen. Nővérem is kezdtedek kezdetén Liberót használt egészen addig míg megjelent a Lila tescos. Vett sima tescosat is fehér színűt de az nagyon rossz volt tényleg. De a lila tescos nagyon bevált, egyetlen baleset sem történt még idáig. Sőt sokszor akciós is és nagyon jó árban van:) Szerintem fölösleges márkás cuccokat venni a kicsinek, mert ő úgyse értékeli a márkásat és nem is tudja. A turikban nagyon helyes kis ruhák szoktak lenni a kicsiknek és én se így állok hozzá, hogy fújj nem márkás.
Gratulálok a picurhoz:)
Köszönöm!
Nektek is sok boldogságot hozzá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!