Kinek melyik pelus vált be? És miért? Tapasztalatok és vélemények?
Libero, Rossmann Babydream, Tesco Lila.
Gumis a derekuk is, bírják az éjszakát (11-13 óra hossza), nem folyt ki belőlük még soha semmi.
A Libero nagyon drága, csak az a bajom vele.
Ebben a melegben a Tesco-s pelust szeretem ráadni a babámra, mert picit vékonyabb, mint a másik kettő.
Úszópelusból Huggiest használunk.
Óriási csalódás volt nekem a Pampers, alul is, felül is kifolyt minden, és hátul átázott.
8,5 hónapos a lányom.
Nekünk is annak idején a libero vált be. Az összes nagy márkát kipróbáltuk.( két gyereknél használtam)
Bocsi, hogy offolok. Utolsó válaszoló! Ezek szerint a liberora a tescos lila is hasonlít, meg a babydream? Harmadik gyereknél nem bizti, hogy telleni fog liberora...:(
Én mindig lila Tesco-sat használtam.
Ezért a válaszért itt mindig le is pontoztak.
Jelzem, meg tudnám simán fizetni a drágábbat is, de minek, ha egyszer a legolcsóbb a legjobb is egyben?
Igen, mindkettő a Libero-ra hasonlít. Gumis derék, tépőzár,...
Vastagságra a Babydream hasonlít jobban, a Tesco lilától eleinte pont azért féltem, mert vékonyabb, de kellemesen csalódtam. Érdemes kipróbálni őket. A BD-nek van próbacsomagja, 2 db = 99 Ft.
Én is megvehetném a Libero-t, de feleslegesnek tartom, mert ezek uolyan jók, és végül a kukában landol mind. Nem?
Nagyon sokan használják a Müller, Penny, Lidl pelusokat is, azt mondják, hogy azok is jók.
Én a Lidl Sevena-t próbáltam még, megoszlanak róla a vélemények, de nekünk az is jó volt. Annak a dereka nem gumis.
Bár vékonyka a lányom, biztos ez is számít, de én azt tapasztaltam, hogy a Tesco-s picit minden irányba nagyobb, mint a BD. Utóbbiból Maxit használunk (4), előbbiből Midit (3). Kb. 8 kg a lánykám, 8,5 hónaposan. :)
Eddig a pamerst és a lila tescost használtam, és nekem mind a kettővel voltak balesetek. A pampers fönt és lent is kifolyt, a tescos néha néha oldalt. A hugom viszont megvan elégedve a pampersel, neki nem szoktak ilyen jellegű balesetei lenni, 1 éves a lánya.
Szerintem nagyban babafüggő, hogy kinek melyik a jó.
Kizárólag lila tescos. Én sem azért nem veszek mást, mert nem tudok, hanem azért, mert ez vált be. Soha nem folyik ki belőle semmi, akár 12 órát is kibir, ellenben a liberoval és a pamperssel is megjártuk már nem egyszer, éjjel is és utazás közben is.
Ja engem is folyton lepontoznak ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!