Melyik név a szebb?

Figyelt kérdés
Kira Léna vagy Kira Renáta?

2012. júl. 22. 17:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A Kira Léna páros mindkét tagja elég felkapott mostanság, ezért nem adnám. Viszont a Kira nem illik a Renátához sem.

Esetleg Renáta Léna?

2012. júl. 22. 19:17
 12/21 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik, Kira, Renáta nagyon nem, hangzásra még a Léna elmegy, de az sem az igazi. A Lili például sokkal szebb és elegánsabb, kedvesebb.
2012. júl. 22. 21:17
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Kira az egyik kedvenc nevem, szerintem gyönyörű. A Lénáért régebben odavoltam,de most inkább már nem adnám a lányomnak,de attól még szép.A Renáta nem tetszik,de nem tudom, hogy miért. Én a Kira Lénát választanám, nagyon szépen hangzik.:)
2012. júl. 23. 08:48
 14/21 anonim ***** válasza:

A Kira név nekem abszolút nem tetszik, számomra rideg, hideg, egyáltalán nem nőies, nem kedves a hangzása.

Léna tetszik, de nagyon felkapták az utóbbi pár évben, ezért nem adnám a saját gyerekemnek. Több baráti házaspár kislányát is így hívják (5 év alattiak), egyik mesélte, hogy az ovis csoportjukban 3 db Léna van.

Renáta normális, általános név, a 30-as generációban elég gyakori volt, most már kevésbé.

Renáta Léna vagy Léna Renáta szerintem jól hangzik együtt.

2012. júl. 23. 13:12
 15/21 anonim ***** válasza:
Kira Léna szerintem nagyon jól hangzik, kedves szép név mind a kettő. A Renátával a Kira nagyon pörgös, nehezen kimondható lesz. Nekem egyébként Kíra hosszú í-vel jobban tetszik, szerintem szebb úgy!
2012. júl. 23. 19:19
 16/21 anonim ***** válasza:
68%
Kira? Fúha. Ez valóban egy rideg név, ugyanis a "killer" vagyis "gyilkos" rövidítése, szlengesen ejtve. Én egyiket se adnám. Főleg két nevet.
2012. júl. 23. 20:00
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet sokak szerint szép név a Kira csak az a baj hogy egyáltalán nem nőies,akkor már inkább Mira...Léna és Renáta mindkettő szép
2012. júl. 27. 06:45
 18/21 anonim ***** válasza:
Kira Léna, szerintem nagyon szép neve lenne, nekem tetszik:)
2012. aug. 2. 23:27
 19/21 anonim ***** válasza:

Renáta Léna, vagy Léna Renáta.

A Kira nekem abszolút nem jön be... ( 07-23 20:00 az Killa... De mind1, nem oszt nem szoroz, attól még nem lesz jobb név...)

2012. aug. 8. 00:53
 20/21 anonim válasza:
Simán Léna? Az nagyon szép:)
2012. aug. 13. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!