Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák,3 kicsi gyerekkel 12...

Anyukák,3 kicsi gyerekkel 12 ezer ft elég lesz a hátralevő 10-11 napra?

Figyelt kérdés
A két nagyobbam megy a héten oviba épp emiatt hogy pénzzavarba kerültünk. Féláron van az ételük így a hétre 2000 lesz. A legkisebbnek kell főzzek meg magunkra 5 napig, a maradék 7 napban meg mindannyiunkra. Nem kérném az osztást hogy minek vállal az ilyen gyereket stb. mert nem szokott ez így lenni.
2012. júl. 22. 14:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
túrós tészta,krumpli leves,paprikás krumpli,palacsinta,babapiskótára én szoktam pudingot főzni ráöntöd 1-2 óra múlva lehet szeletelni akkor meg van a nasi is ,a puding nem drága,grízes tészta ,tejbegríz,sült krumpli sült virsli,rizses hús,finomfőzelék tükörtojással,almaleves,sikerülni fog!
2012. júl. 22. 16:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Májgaluska leves (1-2 db csirkemáj kell hozzá)+ túrógombóc.

Csurgatott tojás leves + palacsinta.

Grízgombóc leves + rizses hús.

Tökfőzelék (most potom pénzért kapsz főzőtököt), sült virslivel.

Krumplifőzelék, kirántott párizsival.

Krumplileves + lángos v. szalagos fánk.

Rakott kel.

Paradicsomos gombóc főtt krumplival.

Gulyásleves sok krumplival, kevés husival + grízes tészta.

Almaleves + resztelt máj, főtt krumplival.

Vacsorára, reggelire: tojáskrém 1-2 tojásból, olcsóbb kenőmájas, vehetsz zsírszalonnát, abból tepertőkrém, tejberizs, tejbegríz, lekváros, vajas-mézes kenyér.

Variálhatod ezeket az olcsó kajákat tetszésed szerint.

Nem kell szégyellned magad, mindenki futhat bele ilyenbe, nálunk most fejeztük be a lakásfelújítást, sorra jöttek elő a hibák, amikhez anyag kellett, most még a lekötést is meg kellett bontanunk. Ilyenkor áldom az eszemet és örülök, hogy hónap elején feltankoltam tápszerből, pelenkából és mosószerből.

Ne búsulj, lesz ez még így se! :)

Nézz vissza régebbi kérdéseket, sok hasonló van, ahol ügyes anyukák nagyon sok jó ötletet és tanácsot írtak le.

2012. júl. 22. 16:37
 13/13 anonim válasza:
Szerintem ne csinálj az uccsó tójásaidból palacsintát XDDDDD amikor nekem van ien helyzet piritóson bundáskenyeren meg sültkrumplin élek XDD esetleg grizestészta aztis szeretik a gyerekek :D
2012. aug. 3. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!