Második illetve két gyerekkel könnyebb volt, vagy nehezebb esetleg semmi változás?
Főleg olyanok válaszát várom, akiknek az első gyerekkel nehéz volt, nehezen rázódott bele az anyaságba, sokszor kiborította a gyerek.
Ugyanis úgy tűnik terhes vagyok, és kicsit félek.A fiam szeptemberbe tölti a 4ik életévét, és hát kis eleven rosszcsont. :) Bevallom sokszor nehezen bírtok vele, és ez pici korától így van.Félek nagyon hogy kettővel hogy fogok, na meg attól hogy a fiam hogy fogja viselni a kis tesót.
Nálunk 2 év a korkülönbség. Nagyon rossz természetű első szülött, mai napig problémás. És egy kistündér második baba. Így nem tűnik vészesnek.
De, ha mindkettő egy hisztérika lenne, már feladtam volna.
Szóval függ a 2. baba természetétől szerintem.
Húúú, nekem az elsővel nagyon nehéz volt! Nem is akartam kistesót, de a sors viszont úgy akarta, hogy védekezés ellenére terhes lettem.
A kicsivel az első pillanattól fogva egy hullámhosszon vagyunk. Nála nem volt gond a szoptatással, az alvással, így nagyon könnyű volt összerázódni. 2 hónapos korától már csak 4 óránként akart szopizni és átaludta az éjszakát, így nekem ő egyfajta felüdülés és kikapcsolódás volt az örökké rosszalkodó és ellenkező nagy mellett :)
Ha nem ilyen lett volna, akkor én sem bírtam volna.
Most már kicsit rosszabb a helyzet, mert tombol a dackorszak és eszméletlen hisztiket levág miatta, de valahogy még így is kezelhetőbbnek érzem őt, mint a nagyot valaha is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!