Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha szülni mész, akkor másképp...

Ha szülni mész, akkor másképp néznek rád a munkahelyeden?

Figyelt kérdés

Még nem aktuális, hogy visszatérjek dolgozni (kb.1 év van hátra még), de tartom a kapcsolatot jó pár munkatársammal.

Multicégnél dolgozunk, annak is egy áruházában. Én spec. kint a logisztikán dolgoztam 4 éven át. Innen jöttem el szülni (táppénzen voltam sajnos kezdetektől).

Nagyon jó kis csapatról van szó. Szinte mindenki partner volt egy jó kis bulira, sűrűn jártunk kikapcsolódni. :))))))))

Most, hogy gyerekem van, már úgy érzem, hogy ebből a szempontból nem kíváncsiak rám. Hiányzik az, hogy hajnali 4-5 fele essek haza egy jó kis buliból, kocsmai beszélgetésből, stb.. de egyrészt a gyerek miatt (már) nem tehetem, másrészt pedig mint írtam: nem vevők rám?!

Pedig semmit se változtam, max. pelenkát cserélek, gyereket nevelek. De azért heti 1×, max. havonta 3-4× felnőtt ember is szeretnék lenni.

Valamelyik nap azon gondolkoztam, hogy már "kedvem" sincs visszamenni oda dolgozni, mert ott úgyis "kinéznének" a társaságból. Nyilván ha nem találok majd másik munkahelyet, ami nekem megfelel, akkor marad az eredeti (már ha vissza vesznek).

Volt, aki így élte meg a dolgokat?

Volt, akinél is így történtek a dolgok?

2012. júl. 21. 12:47
 1/2 nittababy ***** válasza:
100%
Rám ugyan úgy néznek mint előtte nem változót senkivel a viszonyom!!ja én is kezdettől táppénzen voltam!!
2012. júl. 21. 13:23
 2/2 anonim ***** válasza:

5 hónapja dolgozom újra, 5,5 év (2 gyerek) után mentem vissza ugyanahhoz a céghez, de helyileg máshová, közelebb a jelenlegi lakhelyemhez. Mondjuk én itt nem ismertem senkit.

Engem elfogadtak teljesen, senki sem néz ki, pedig én vagyok az egyetlen 2 gyermekes anyuka.

Ha heti 1x tudsz csatlakozni hozzájuk, az teljesen jó. Ennél többször nem is látom értelmét, már így felnőtt fejjel persze :) És nem muszáj reggelig maradni. Mondom ezt úgy, hogy a gyerekek előtt minden héten bulizni jártam :))) Most már bőven elég 2-3 havonta, ráadásul így 30 fölött már a másnaposság is 3 napig tart, ajjajaj :)

Szóval ha valaki azért "lenéz" téged, mert nem mész minden nap kocsmázni hajnali 4-ig, azt tojd le.

2012. júl. 21. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!