Névgondok. Ötlet?
6 gyermekem van. Most ikreket várok. A családnév: Kiss.
A tesók: Dominik Ádám,Tamás Imre,Réka Zsuzsanna,Léna Dorottya,Márk Bence,Kíra Emília.
több variációnk is van.
1.Mercédesz Petra-Mira Izabella
2.Lilien Petra-Laura Izabella
3.Eszter Petra-Enikő Izabella
4.Bettina Petra-Blanka Izabella
5.Jázmin Petra-Janka Izabella
Kíváncsi lennék melyik kapja a legtöbb szavazatot.Nagy segítség lenne, de nem feltétlenül ez alapján döntjük majd el. Köszönöm előre is a válaszokat.
Mekkora család!! :-) Gratulálok!!!
Ez csak az én véleményem,de én nem adnék olyan nevet a lányoknak,amelyekből az első név ugyan azzal kezdődik!
Az egyik sorból a Jázmin,a másik sorból a Blanka tetszik (Jázmin Petra- Blanka Izabella)
Amúgy szerintem a 2. variáció a legjobb mind közül (Lilien Petra- Laura Izabella).
Az én 2. lányom amúgy Anasztázia Izabella,egyedül Ő kapott 2 nevet.
Boldog babák-várást és egészséges csajokat!! :-)
Üdv: 3 lányos,11hkm
Húha, elismerésem, igazán bátrak vagytok. :) Sok-sok boldogságot a gyerkőcökhöz! :)
Nekem az 5. verzió tetszik legjobban. A Lilien-Laura nevek sajnos manapság tucatnévvé nőtték ki magukat. Habár a Jázmin is...
Mindegy. Az 5. a nyerő nálam. :)
3. és 4. tetszik.
1 variáció:Mercédesz nagyon nem tetszik.De a Petra a Mira és az Izabella nagyon szép.
2.Lilien nem tetszik,de a Petra Laura,Izabella nagyon jó.
3.Szép,de szerintem az Izabellánál egy rövidebb név kéne az Enikő mellé.Az Enikő semleges,de semmiképp nem csúnya név.
4.Szép,de az Izabella nem kéne oda.Blanka szintén semleges.
5.Janka nem tetszik,bár a Jázmin se a kedvencem.
Szerintem a Petra,Mira,Laura,Eszter,Bettina nevet kéne összevariálni valahogyan.Az Izabella nem rossz,de én második névként semmiképp nem adnám.
Off: Előző vagyok, kedves kérdező, hány évesek a gyerekeid?
És így nyolc gyermekkel hogyan oldjátok meg a közlekedést, mert mi nagyon utazósak vagyunk, és tartok tőle hogy mi lesz akkor ha most is ikreim lesznek, mert akkor a 9 személyes autónkat ki fogjuk nőni, és tanácstalan vagyok hogyan oldjuk majd meg, az egyik nagyszülő 150 kilométerre lakik innen, és a legnagyobb lányom 7,5 éves így a tömegközlekedést inkább hanyagolni szereném, előre is köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!