Névgondok. Ötlet?
6 gyermekem van. Most ikreket várok. A családnév: Kiss.
A tesók: Dominik Ádám,Tamás Imre,Réka Zsuzsanna,Léna Dorottya,Márk Bence,Kíra Emília.
több variációnk is van.
1.Mercédesz Petra-Mira Izabella
2.Lilien Petra-Laura Izabella
3.Eszter Petra-Enikő Izabella
4.Bettina Petra-Blanka Izabella
5.Jázmin Petra-Janka Izabella
Kíváncsi lennék melyik kapja a legtöbb szavazatot.Nagy segítség lenne, de nem feltétlenül ez alapján döntjük majd el. Köszönöm előre is a válaszokat.
izabella tetszik a petra abszolut nem szóval csak ha nagyon muszáj akkor választanám:)
de az egészből az eszter enikő páros tetszik a legjobban. A jázmin janka az a jázmin miatt nem, a merdcédesz míra a mercédesz miatt nem, a bettina blanka szörnyű mindkettő.
A lilien laurás is tetszik:)
Ennyi bébi, minden tiszteletem a tiéd:))
Kicsit off mekkora a különbség köztük?
Nekem még "csak" 3 van:) szeretnénk 4et majd később, de már most úgy néznek ránk mint a 2 fejű borjúra:))
Huhh, először is gratulálok a nagy Kiss családhoz! :)
Látom szeretnétek, ha az ikrek első neveinek a kezdőbetűje megegyezzen, viszont akkor lehet jobb lenne, ha tesók nevei más betűvel kezdődnének.
1. A Mira és a Kíra nagyon hasonlít hangzásban, ezért ezt nem választanám
2. Lilien-Laura. Mindkét név nagyon tetszik, és az 5-ből ez a párosítás tetszene legjobban, de Léna miatt lehet, hogy nem szerencsés
3. Az Eszter nevet én annyira nem szeretem, viszont az Enikő az gyönyörű.
4. A Bettina és a Blanka nevek nekem nem tetszenek.
5. Ha a tesók neveit is nézem, akkor szerintem ez a legjobb választás, ha nem, akkor a 2-es :)
Gratulálok a gyerekekhez és le a kalappal előtted/előttetek, nem is tudom, hogy bírsz ennyi gyerekkel:-).
Nekem is a 2. variáció tetszik a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!