Van itt még v. ki, aki 30-on felül van és még nincs gyermeke?
Családra van szüksége. Én egyedül nem tudnék egy gyereket eltartani, de szerintem nem csak anyagiakra van szüksége, hanem pl. apaképre is. Ráadásul nem gondolnám, hogy akárkitől szeretnék terhes lenni, olyan kell, akit el tudnék apának képzelni, nem xy a spermabankból :) Másnak meg nem adnám oda, mert akkor az már nem az én gyerekem, hanem az övék. De a kérdésre, hogy elvetetném-e nem tudok válaszolni, hiszen nincs potenciális apajelölt az életemben, így el sem tudom képzelni...valószínűleg nem vetetném el, ha teherbe esnék valakitől, akit érdemesnek tartok rá, hogy biológiai apa legyen. De ez így csak fikció :)
A lényeg: én mint szingli, nem találtam még meg az igazit, akivel családot akarnék alapítani, ezért nincs még gyerekem, mert csak családban gondolkozom. Így értettem azt, hogy "nincs kinek". És nem vagyok ezzel egyedül. Nem hinném, hogy ki kellett ennyire forgatni, amit írtam, de ha jólesett, szíved joga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!