Szerintetek szép nevük lesz?
Nekem nincs bajom a Ninával, és már túlléptem azon, hogy mit lehet és mit nem csúfolni. Ha akarják, akkor Józsikát és Katikát is kicsúfolják...
A Patrik nekem nem tetszik.
A szomszéd kutya Nina itt is, de hát te tudod. Nekem ettől függetlenül sem tetszik, meg a Patrik sem, csak ahhoz már hozzászoktam.
De ilyen alapon meg az én gyerkőceim neve sem biztos, hogy neked tetszene. A kislány nevét még átgondolnám a helyedben, a korábban leírtak miatt.
A Patrik szép név, a vezetéknévhez is megy.
Nos, a Nina már egy másik téma. Nekem nincs vele semmi bajom, aranyos név, de egy kicsit tényleg snassz a Földihez. Elé illeszthetnétek még egy keresztnevet, esetleg a Ninát teljes alakban, Ninettaként is adhatnátok. És akkor Ti bátran Ninázhatjátok, de ha jönne a becézős probléma, akkor akár lehet Nettinek, Nettának is hívni. :) Szerintem bölcs megoldás lenne.
De a csúfolás ügy tényleg teljesen névtől független. Ennyi erővel bármelyik Tinát gúnyolhatnák hasonlóképpen - erre nem lehet alapozni.
Sok boldogságot és egészséget Nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!