Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem időrendi sorrendben...

Miért nem időrendi sorrendben írja ki a kérdéseket nekem?

Figyelt kérdés

Azért ebben a kategóriában teszem föl a kérdést, mert csak ezt olvasom.

A "gyerekvállalás-nevelés" kategóriára ha rákattintok, az első kérdés egy tegnapelőtti kérdés. A 3. oldalon meg találok olyat, ami 10 perccel ezelőtti. Csak nekem van így, én állítottam el valamit, vagy másnak is így van? Eddig mindig, normálisan időrendben voltak a kérdések.

2009. júl. 14. 17:07
 1/5 A kérdező kommentje:
Most olvasom amit kiírtak ide a kérdésem alá...hát jó car ez így. Vagyis nekem nem jön be :S
2009. júl. 14. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem se... :)
2009. júl. 14. 17:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem se. Inkább csináljanak olyan témakört bal oldalt, hogy régen válaszra váró kérdések. És pl ha valaki jó választ ír rájuk, akkor egy kérdés helyett egy órában, kettőt tehet fel ajándékként. Ez szerintem jó lenne.

Mert ami mail-t szoktunk kapni a mail címünkre, abban szokott külön véve lenni, hogy régen meg nem válaszolt kérdések, ide is olyat kéne a bal menübe.

Valakinek még valami jó ötlete?

Hátha megvalósítanak belőle valamit!

2009. júl. 14. 22:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem a te ötleted nagyon tetszik :)
2009. júl. 15. 14:43
 5/5 anonim ***** válasza:
ez így nagyon rossz, azóta nem is vágyom olyan sokszor ide, mint azelőtt.
2009. júl. 15. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!