Mi a véleményetek erről?
Ma az egyik rendőrkapitányságon voltunk a férjemmel és a 14 hónapos babámmal.
És teljesen felháborodtam amikor szóltak, hogy az előtérben csak a férjem tartózkodhat, én várjak az utcán a 30 fokos melegben a gyerekkel.
Nem is idegesítette volna, ha más feleséget nem láttam volna bent ülni a férjével!!
Hát ez a rendőrségre nem vonatkozik!
Egyébként nem vagyok az a balhézós tipus, csendben kivonultam a kicsivel, amíg a férjem kivárta a sorát.
Én biztos nem vonultam volna ki.
Már milyen jogon küldtek ki?
Én olyan balhét csináltam volna, hogy a férjem 3 perc alatt elnitézték volna, még ki sem kellett volna várni a sorunkat!! Az tuti!
Már bocsi, de én rendőr vagyok. Ha tudnátok, hogy milyen alakok ülnek a váróban a rendőrségen, köztük hajléktalanok, akik bármilyen fertőző betegséget hordozhatnak, aztán ott vannak a prostik és hadd ne soroljam, szerintem meg sem fordulna a fejetekben bevinni oda a gyereket. A lányom 14 hónapos, még soha nem vittem be a munkahelyemre és nem is fogom. A kollegáim akkor jönnek amikor akarnak.
Mindennek ellenére a kolega valóban lehetett volna elnézőbb, de őket is szabályok kötik, mint minden más munkahelyen az ott dolgozókat. Csak minket még ráadásul jól meghurcolnak mindenért.
Azok akik idézésre jöttek,itt kint árakoztak az épület elött, ahová engem is kiküldtek. A váróban az a pár ember+feleség várakozott akik a vagyonőr igazolványt mentek igényelni( mi is azért mentünk). Engem az idegesített csak fel, hogy akivel nincs gyerek az várhat bent a férjével. Már lassan egy tábla fog lógni a közintézmények ajtaján, hogy gyereket bevinni tilos !!
A bacikról meg annyit, hogy az a prosti, meg hajléktalan megfordul minden hol, úgyhogy ha csak boltba megyünk ott is tele van minden bacival. Ezért találták fel a törlőkendőt, és az épület elött sem volt szuper törölgetni a gyerek kezét mikor végig tapizott mindent. Jaj, most biztos kapom azt,hogy minek viszem magammal a gyereket.
Nem szeretném magyarázni más bizonyitványát, mert a várók kapitányságonként mások és mások, nem tudhatom, hogy ott ahol volt a kérdező, milyen volt. A saját tapasztalataimat viszont szivesen megosztom.
Az én munkahelyemen még hőségriadóban SEM engedhetek be senkit, csak úgy hűsölni, és az épületbe is csak azt engedhetem be, akinek ott dolga van, ergo ha a kedves kérdező velem találkozott volna nekem is ki kellett volna küldenem őt a babával, -annak ellenére, hogy nekem is van gyerekem, és tudom milyen az utcán várni 30 fokban-mert a férjének volt dolga benn, nem neki. Nálunk ez az előirás, ha nem tartom be leszerelnek, vagyis elvesztem a munkám, plusz kinéz egy jókis fegyelmi, némi pénzbüntetéssel (jobb esetben). Namost , ennek tükrében kérdem én, ti mit csinálnátok a helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!