Mi erről a véleményetek?
Míg egy férfi autóját szerelte, a kisfia felvett egy követ és vonalakat karcolt az autó oldalára. Haragjában, a férfi megfogta a gyermek ... kezét és többször ráütött, nem ismerve fel, hogy a francia kulccsal üti. A kórházban a gyermek... elveszítette az összes ujját a törés miatt. Mikor a gyermek megkérdezte az apját, szemében fájó tekintettel: - Apa mikor fognak visszanőni az ujjaim? Az apa felismerve tettének súlyát, szólni sem tudott.Visszament az autójához és többször belerúgott.Saját cselekedetétől feldúlva leült az autó elé és a karcolásokat nézte. A gyermek azt írta:."SZERETLEK APA!"
Szerintem nem igaz de elgondolkodtató. Nekem is van egy fiam és a kocsiért én is haragszom de nem lennék képes ilyenre és hasonlóra se. Nektek mi a véleményetek erről?
Sajnos képes lennél rá, mint minden ember.
Mert mindannyiunkban ott van az állat.
Szerintem nem igaz ez a történet!
- Ha az apa tényleg ott volt, akkor a gyereknek ideje sem lett volna végigírni.
- Kettő, a gyerek, ha látja hogy a felnőtt fenyegetően közelít felé akkor megpróbál elfutni.
- Három, egy szerető apa, először megkérdezi hogy mit csináltál? Még ha felháborodott hangon is.
- Egy ekkora gyerek (aki már tud írni) már tisztába van avval hogy nem karcolunk a kocsira és ha amputálják az ujjait, akkor azok nem nőnek vissza.
Amúgy megható történet igen. De nem kell ilyeneket olvasni ahhoz, hogy tudjam, hogy sosem bántanám a gyermekeimet, akkor sem, ha dühös vagyok. Tudok szeretni, és konfliktust kezelni ilyen történetek nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!