Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek rossz ötlet?

Szerintetek rossz ötlet?

Figyelt kérdés
Ikreket várok, 2 lányt. A Lea és Lia névbe bele vagyok szerelmesedve:) Arra gondoltam, hogy nem hangzana rosszul, hogy egy ikerpárnak ilyen neve van. A páromnak is tetszik az ötlet. A vezetéknevük Király lesz. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek furcsa-e így, vagy épphogy jó ötlet?!
2012. júl. 18. 18:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik az ötlet, de a két név nem. Ha nekem lennének ikreim, akkor én is így gondolkodnék, ahogy te, de két ennyire hasonló nevet nem választanék. Mondjuk lehetne az egyik Lia, a másik Mia, vagy Lea és Bea vagy csak hogy egészen "elütőt" mondjak, az egyik Dóra, a másik Dorina, Betti és Detti, vagy Panka és Janka (bár nem tudom, hogy a Pankát lehet-e anyakönyveztetni). De valami ilyesmi, hogy azért legyen valami minimális eltérés, és annál egy kicsit több, mint amit kinéztél magadnak.

De!!! Ti döntötök! :)

Szép babavársát!

Ui.: amúgy egypetéjüek? mert ha kétpetéjüek, akkor meg tökmindegy, a környezetük úgy is megszokná. A "probléma" csak az egypetéjűekkel lenne.

2012. júl. 18. 20:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Igazából mindkét név nagyon szép, és mennek is a vezetéknévhez, de igen, szerintem rossz ötlet :( Mondogasd hangosan, hogy Lea-Lia-Lea-Lia. Rá fogsz jönni, hogy annyira hasonló, hogy mikor elkiabálod magad, hogy Lia, gyere ide, jönni fog a Lea is :) Amúgy aranyos lenne tényleg ikreknek, de nehéz lenne nektek is és a kiscsajoknak is :( De mondjuk Király Lea és Király Linda nem lenne rossz :D:D
2012. júl. 18. 21:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Mit szólsz a Király Kornéliához? Becézhetnéd Liának. Vagy Amélia.
2012. júl. 18. 23:12
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem gyönyörű neveket választottatok. :) Viszont a hasonlóságuk valóban problémát okozhat majd a piciknek később.

Nekem nagyon tetszik pl. a Rea név. És a Liával nem is lenne túl hasonló, mégis kicsit Leás. :) Viszont azt jó lenne tudni, hogy a két név közül melyik a biztosabb, így könyebb lenne hozzá egy remek párt keríteni.

Vagy néhány párosítás:

Rea - Lia

Léna - Lia

Lea - Mia

Letta - Lia

És hasonlók... :)

Egyébként sok-sok boldogságot és egészséget, egy lány ikerpáros nagy áldás! :)

2012. júl. 21. 15:37
 15/17 anonim válasza:
A Lea nagyon tetszik, a Lia nem. De ha nektek igen, akkor válasszátok ezt a két.nevet. A ti véleményetek a legfontosabb:)
2012. aug. 10. 16:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Mia, Lina, Liza, Alina, Tina, Leonóra mint Nóri/ Norci? :)

De amúgy nekem tetszenek így a nevek (mármint Lea, Lia) , de nem tudom:S

2012. aug. 11. 01:06
 17/17 anonim ***** válasza:
16-os vagyok:) Nekem igazából a Leona és az Alina a kedvenc neveim:)
2012. aug. 11. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!