Szerintetek rossz ötlet?
Nekem tetszik az ötlet, de a két név nem. Ha nekem lennének ikreim, akkor én is így gondolkodnék, ahogy te, de két ennyire hasonló nevet nem választanék. Mondjuk lehetne az egyik Lia, a másik Mia, vagy Lea és Bea vagy csak hogy egészen "elütőt" mondjak, az egyik Dóra, a másik Dorina, Betti és Detti, vagy Panka és Janka (bár nem tudom, hogy a Pankát lehet-e anyakönyveztetni). De valami ilyesmi, hogy azért legyen valami minimális eltérés, és annál egy kicsit több, mint amit kinéztél magadnak.
De!!! Ti döntötök! :)
Szép babavársát!
Ui.: amúgy egypetéjüek? mert ha kétpetéjüek, akkor meg tökmindegy, a környezetük úgy is megszokná. A "probléma" csak az egypetéjűekkel lenne.
Szerintem gyönyörű neveket választottatok. :) Viszont a hasonlóságuk valóban problémát okozhat majd a piciknek később.
Nekem nagyon tetszik pl. a Rea név. És a Liával nem is lenne túl hasonló, mégis kicsit Leás. :) Viszont azt jó lenne tudni, hogy a két név közül melyik a biztosabb, így könyebb lenne hozzá egy remek párt keríteni.
Vagy néhány párosítás:
Rea - Lia
Léna - Lia
Lea - Mia
Letta - Lia
És hasonlók... :)
Egyébként sok-sok boldogságot és egészséget, egy lány ikerpáros nagy áldás! :)
Mia, Lina, Liza, Alina, Tina, Leonóra mint Nóri/ Norci? :)
De amúgy nekem tetszenek így a nevek (mármint Lea, Lia) , de nem tudom:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!