Minden pillanatban feltételeznünk kell, hogy "rosszat" csinál a babánk?
Figyelt kérdés
pl tegnap letettem a babát a szőnyegére ahol a plüss játékai voltak.milliószor játszott már velük,és tegnap mire visszamentem a szobába valahogy leszedte az egyik valami orrát.egy 2cm átmérőjű dolog volt.akkor észre se vettem.bevittem magammal a fürdőbe,míg lefürdök,és látom valamit nagyon rág...és az volt az.
hogy lehet ilyenekre készülni tudatosan,vagy valami praktika,tapasztalat?
2009. júl. 14. 09:51
1/4 anonim válasza:
Nekem a fél szemem mindig a gyereken van. Én is jártam már igy, hogy nem vettem észre és valamit a szájába vett, azóta nem játszik egyedül, még a szobájában sem. De egyszer a folyton rágós korszaknak is vége lesz. De akkor meg lesz más. Szóval igen mindig résen kell lenni.
2/4 anonim válasza:
Ha nagyon csenben van szaladj oda, tuti valami rosszaságon töri a buksiját. Rágós korszak már elmúlt nálunk, 2 éves és egyiknap meséli lenyelt egy gombot. Atya világ gondoltam, de másnap kaka vizsgálat és kijött a kicsike. Eltettem emlékbe. Kinderekre figyelni kell,csak egész játékokat adj neki és előtte játsz velük te is húzogasd, cibáld meg a játékokart, ha te nem tudod szét szedni talán ő sem.
3/4 anonim válasza:
Kisebb balesetek szerintem mindig lesznek, hiába növesztünk 100 szemet. Teljesen váratlanul csinálnak dolgokat, mi még nem is számítunk azokra. Írok példát: babócám épphogy fel tudott állni, úgy tűnt, örül hogy két kézzel kapaszkodva egyenesen marad és nem rogynak össze a kis lábai. Errefel ébredés után arra megyek be a szobába, hogy kihajolva a kiságyból kibányászta a vattát a zsebes tárolóból és vidáman tömködte magába. Erre az életben nem gondoltam volna, hip-hop ment neki az álldigálás fél kézzel is... Aztán: "megmentettem" a hanyadtvágódástól a ruhaszárítónál, rögtön utána "megmentettem" a lezakózástól a lépcső legalsó fokáról, ezután betettem a járókába hogy biztonságban legyen, mire hanyadtvágódott... Persze az ember szívbajt kap, de sajnos képtelenség mindent időben megakadályozni. Akkor egy gumiszobában kellene laknunk lekerekített élű hungarocel bútorokkal... Szóval én a nagyobb balesetek elkerülésére lövök.
4/4 A kérdező kommentje:
persze a fél szem mindig ott van,de nekem eszembe se jutna,hogy ő ilyenekre képes...ezt is meg tudja csinálni.meg nem ragaszthatom magamra,van amikor muszáj egyedül hagynom,pl ha wcre megyek,vagy ilyenek.
8hónapos,most kúszik,lassan mászni fog,és mindent rág!
2009. júl. 15. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!