Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Haromkereku tricikli, vagy...

Haromkereku tricikli, vagy futo biciklit vegyek eloszor kisfiamnak? 15 honapos

Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 12:52
 1/7 anonim ***** válasza:
triciklit még nem fogja tudni hajtani,a futó is korai sztem ,épp h jár nem? kismotor egyelőre vagy ha van nagyon-nagyon kicsi futó
2012. júl. 18. 12:56
 2/7 A kérdező kommentje:
2honapja megy stabilan.Gondoltam a babakocsi helyett...
2012. júl. 18. 13:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Kismotort vegyél neki, lábbal hajtósat. A segédkerekes (12") kis biciklihez még nagyon kicsi, azt majd kb. 2,5-3 évesen fogja bírni tekerni.
2012. júl. 18. 13:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Futóbiciklit szerintem.

Nekünk volt mindkettő, a triciklit nem hajtotta, azt is lábbal lökdöste mindig. Szülőkarossal meg az volt a bajom, h ha elmentünk vásárolni, egyik kézben a csomagok, másikkal tolni...

Nekünk a futóbicikli bejött.

Egyébként neki való már a kismotor is, az olcsóbb is.

Erre gondoltam: [link]

2012. júl. 18. 13:11
 5/7 anonim ***** válasza:
a babataxi még jobb lenne.az stabilabb mint a moci,tavasszal pedig már látni fogod h futó vagy kismotor. nekem a lányom 2,5 éves most tudja csak hajtani a triciklit nagyjából pedig erős kiscsaj
2012. júl. 18. 13:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyiket se. Kismotor vagy babataxi. Futó bicajt ráérsz 2,5- 3 évesen venni. Háromkerekű triciklit is akörül.
2012. júl. 18. 13:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen a fiamnak babataxija volt, de azt csak itthon használtuk, utcára kismotort (amit már linkeltek). 2 évesen kapott futóbicajt, és nagyobb motort is.

A triciklit most tavasszal, 2 éves kora után a bölcsiben tanulták meg pár perc alatt hajtani, azóta tekeri a triciklit is, de én nem vettem itthonra neki, mert nem találtam olyan jó masszív fémet, mint a bölcsis.

Tolókaros műanyag triciklicsodát nem kapott, de azt is csak most tudná hajtani (a bölcsiben mindig kipróbálja az összeset, ami ott parkol a "parkolóban")

2012. júl. 18. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!