A Mia név minek a becézése? Éjjel azt álmodtam, hogy ez a lányom neve.
Figyelt kérdés
Hol lehetne utána keresni milyen nevek végződnek Miára? Vagy kezdődnek? Így röviden azért nem jó mert rövid a vezetéknevünk nagyon.2012. júl. 18. 08:20
1/12 anonim válasza:
Utónévkönyv:)
Nekem volt egy Mia ismerősöm, Miusnak és Miácskának hívtuk (felnőtt nő volt). Gyönyörű név szerintem:)
2/12 A kérdező kommentje:
Igen, csak gondoltam esetleg van vmi olyan program ahova be lehet írni és kiadja.
2012. júl. 18. 08:25
3/12 anonim válasza:
A Mia nem becézett név, egyszerűen csak MIA :)
5/12 A kérdező kommentje:
Igen? Én azt hittem becézet:) Mint a Lia, Lina, szóval hogy van így is de sok név becézőjeként alakult ki önálló névként.
2012. júl. 18. 08:32
6/12 anonim válasza:
egy barátnőm kislánya Mia,ez nem becézett forma,ez a neve.
Miácskának becézik.nekem tetszik a Mia név,szerintem szép
7/12 anonim válasza:
Egyik ismerősöm kislányát Máriának hívják, és Miának becézik.
8/12 anonim válasza:
Az én unokahúgom Mia, így simán, bár ő nem Magyarországon él. Amúgy Amáliát, Máriát is lehet így becézni.
9/12 anonim válasza:
Eufémia, Eutímia, Hermia, Nikodémia, de szerintem inkább hagyd ezeket a neveket! :)
Úgy olvastam hogy a Máriából származik a Mia név.
10/12 anonim válasza:
Nekem Mariann ismerősömet becézik Miának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!