Ki milyen márkájú babakocsit használ? Tapasztalatok és vélemények?
Mélybabakocsinak Bergon-t használtam. Szerintem állati jó, elég nagyok a kerekei mégis könnyen "bolyognak", bírja a terepet, jó a rugózása így jóformán meg sem éreztük a huppanókat, sokfunkciós, hatalmas a belső tere és a kosara, a kupola hátsó részén lévő kukucskáló pedig a babám kedvence volt. Ráadásul az ára is korrekt. Egy nagy hátránya hogy piszok nehéz (bár a legtöbb nagy babakocsi az), így ha cipelni kell emeletről nem ajánlom, illetve ha kicsi autótok van akkor sem, mert összecsukva is bazinagy.
Sportbabakocsink Hauck shopper. Könnyű, masszív, tágas, mégis kicsire csukható, egyedül a kerekeit találom túl merevnek. Kanyarodni könnyű vele, de 180 foknál nehezen állnak át a bolygói, ami időnként bosszantó, főleg ha éppen sietnék. nem tudom, hogy típushiba-e vagy csak nekünk van pechünk (használtan vettem).
Egy összehasonlítás:
Mi ilyet használunk, csak más színben:
Én nagyon meg vagyok vele elégedve, a babám már a 4. gyerkőc, aki használj, sőt, ha lesz kistesó, még őt is kibírja. Könnyen mosható, a mózes része is egyben a mosógépben, könnyű is, majd kis helyen elfér, mivel már nem kell. Az első naptól kb másfél éves koráig használható, egyedüli hátránya, hogy berakjuk a kombi kocsinba, és annyi. A többi táska, cucc már csak dugdosással tehető be. De gondolom más sem sokkal kisebb.
Nekünk is Toma babakocsink volt, és nagyon szerettem. Igazi nagy, robosztus babakocsi. Kisvárosban lakunk, nagyon jól bírta a tiszta kátyús járdákat.
Sportkocsit Espritet vettünk, nem bántam meg ezt sem.
PC babakocsit nem vennék. 3 ismerősnek is van, és csak rosszat hallottam róla.
Én a Jane Slalomos vagyok. A PC-nal az a baj, hogy nyekeregnek, egyszerűen nincs egyben az a kocsi szerintem. Ha nem szereted a három kerekűr, van négykerekűben a Jane Nomad. HAsználtan már 80e. körül tudsz venni. Ez autósülés, mózes, sportkocsi extrák. Ha sokat fogod használni megéri megvenni.
/Egy fenetbbi hozzászólónak: 1. árkategória nem volt megadva, 2. egy PC szett is 200ezer 3. hsználtan vettem.../
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!