Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vélemények, tapasztalatok...

Vélemények, tapasztalatok erről a biliről?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 11. 09:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Az hogy nagyon draga ahhoz kepest, hogy a leirasban a kenyelmen kivul nincs kihangsulyozva mas, amit tudna a bilit.

Nem zenel, nem massziroz, nem suti meg a rantottat. Talan en tobbet varnek el egy bilitol 7 ezer forintba kerul.

Bilizik mar a gyermeked?

Vagy most akarjatok kezdeni?

Mert a tapasztalatom az, hogyha egy gyerek meg nem akar megmaradni a bilin, akkor a tobb ezer forintos bilin eppugy nem marad meg, mint az 500 forintos bilin.

Ha viszont mar vegzi a dolgat szepen rajta, akkor az 500 forintost ugyanolyan szepen tudja hasznalni, mint a tobb ezreset.

Ha nagyobbat szeretnel, vagy nem a szimplat, akkor nez korul haztartasi boltokban, vagy 100 forintos boltokban, à multkor lattam 1-2 ezer forintert olyat, ami olyan volt mint egy kisszek. Volt hattamla, meg minden, ami kell.

Ehhez hasonlo volt, csak az ara volt kevesebb:

[link]

De mondjuk nekunk ilyen is bevalt: [link]

De van zeneloben is, igaz, en azt nem reszesitettem elonyben, van eleg zenelo jatekunk: [link]

De ez tenyleg csak az en velemenyem, illetve javaslat es meg azt sem kell gondolni, hogy csak a penz beszel belolem, vagy az irigyseg, mert nalunk sem lenne anyagi akadaja annak, hogy 7-10-13 ezer forintos bilin uljenek a fiaim, de nalunk tenyleg nem lenne ertelme.

2011. jan. 11. 09:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Még nem bilizik a kislányom, igazából még 1-2 hónap kell ahhoz hogy egyáltalán neki álljuk a szobatisztaságnak. Egyenlőre próbálok infókat gyűjteni :) Nekem sem a csicsás bili a lényeg, egyszerűen az hogy legyen azért tartós, ne repedjen szét 2 hónap múlva és elég nagy és mély ahhoz hogy ne pisiljen ki belőle.

2011. jan. 11. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:

OK, ertem.

Szerintem akkor is ugy jarsz a legjobban, ha boltban megnezed oket, megtapogatod, mert azalapjan kb kiderul, hogy mennyire massziv.

A nagyobbik fiamnak sem jo minden bili, azert nem, mert o meg nagy es a kisebb bilikbol vagy a feneke log ki, vagy elnyomja, vagy a kukac log ki elol, ha a feneket rendesen rateszi.

Szoval nekem is korbe kellett neznem, hogy a meret is jo legyen, meg massziv is legyen, de igy is konnyen talaltam.

2011. jan. 11. 10:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekünk több helyen többféle bilink van, ez a kettő tetszik:

ez nagyon praktikus: [link]

ez meg kényelmesebb: [link]

2011. jan. 11. 11:01
 5/5 anonim ***** válasza:

7ezerért egy darab bili??

Marha drága, töredékéért sokkal jobb bilit kapsz.

Ha már 7ezer, legalább zenéljen, vagy valami.

Nekünk egy sima egyszerű műanyag bilik van, szépen ül rajta a lányom, bár én jobb szeretem, ha a vécészűkítőt használja, szerintem az jobb.

2011. jan. 11. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!