Az hogy nagyon draga ahhoz kepest, hogy a leirasban a kenyelmen kivul nincs kihangsulyozva mas, amit tudna a bilit.
Nem zenel, nem massziroz, nem suti meg a rantottat. Talan en tobbet varnek el egy bilitol 7 ezer forintba kerul.
Bilizik mar a gyermeked?
Vagy most akarjatok kezdeni?
Mert a tapasztalatom az, hogyha egy gyerek meg nem akar megmaradni a bilin, akkor a tobb ezer forintos bilin eppugy nem marad meg, mint az 500 forintos bilin.
Ha viszont mar vegzi a dolgat szepen rajta, akkor az 500 forintost ugyanolyan szepen tudja hasznalni, mint a tobb ezreset.
Ha nagyobbat szeretnel, vagy nem a szimplat, akkor nez korul haztartasi boltokban, vagy 100 forintos boltokban, à multkor lattam 1-2 ezer forintert olyat, ami olyan volt mint egy kisszek. Volt hattamla, meg minden, ami kell.
Ehhez hasonlo volt, csak az ara volt kevesebb:
De mondjuk nekunk ilyen is bevalt: [link]
De van zeneloben is, igaz, en azt nem reszesitettem elonyben, van eleg zenelo jatekunk: [link]
De ez tenyleg csak az en velemenyem, illetve javaslat es meg azt sem kell gondolni, hogy csak a penz beszel belolem, vagy az irigyseg, mert nalunk sem lenne anyagi akadaja annak, hogy 7-10-13 ezer forintos bilin uljenek a fiaim, de nalunk tenyleg nem lenne ertelme.
Köszönöm a választ!
Még nem bilizik a kislányom, igazából még 1-2 hónap kell ahhoz hogy egyáltalán neki álljuk a szobatisztaságnak. Egyenlőre próbálok infókat gyűjteni :) Nekem sem a csicsás bili a lényeg, egyszerűen az hogy legyen azért tartós, ne repedjen szét 2 hónap múlva és elég nagy és mély ahhoz hogy ne pisiljen ki belőle.
OK, ertem.
Szerintem akkor is ugy jarsz a legjobban, ha boltban megnezed oket, megtapogatod, mert azalapjan kb kiderul, hogy mennyire massziv.
A nagyobbik fiamnak sem jo minden bili, azert nem, mert o meg nagy es a kisebb bilikbol vagy a feneke log ki, vagy elnyomja, vagy a kukac log ki elol, ha a feneket rendesen rateszi.
Szoval nekem is korbe kellett neznem, hogy a meret is jo legyen, meg massziv is legyen, de igy is konnyen talaltam.
7ezerért egy darab bili??
Marha drága, töredékéért sokkal jobb bilit kapsz.
Ha már 7ezer, legalább zenéljen, vagy valami.
Nekünk egy sima egyszerű műanyag bilik van, szépen ül rajta a lányom, bár én jobb szeretem, ha a vécészűkítőt használja, szerintem az jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!