Angliai anyukák vannak itt? Segítség kellene!
Valójában az érdekelne, hogy valamelyikőtök jár-e játéknagykereskedésbe... Mindenképpen nagyker érdekelne, mert amennyire tudom, jóval olcsóbb!
Két bizonyos típusú játékot keresnék, és érdekelne, hogy kint mennyibe kerül, illetve magyar forintba átszámolva mennyi lenne. (Sajnos Mo-n egyszerűen képtelenség megtalálni, szerintem itt nem is árusítják.)
Ha megfelelő, elfogadható árban lenne a két játék, akkor valójában szívességet kérnék: elutalnám a vételárat és a postaköltséget, az adott anyuka, aki magára vállalja a feladatot pedig megvásárolná, aztán feladná nekem.
Köszönöm előre is, ha válaszoltok, vállalnátok! Ha igen, akkor megadom, hogy melyik két játékról lenne szó!
Szia!
Köszi, az nagyon jó lenne! Két játékbabáról lenne szó, Zapf - Baby Born márkájú.
AZ egyik ez:
Valójában csak a doboz alakjáról lehet azonosítani, kagyló formájú doboz, és kis buborékok vannak rajta. Ez a buborék-dolog azért "fontos", mert ez az egyetlen ilyen típusú baba, ami buborákot fúj úszás közben. :)
A másik baba ez volna:
Ennek még a dobozáról sem találtam képeket. Csak annyit tudok róla, hogy ez is egy úszó baba.
Ha valamikor vééletlen arra járnál a játékbolt felé, megtudnád nézni, kérlek, hogy ott árusítják-e, és hogy mennyibe kerül?
Szia, megneztem neked, de csak olyat talaltam, amin nem furdoruci van, hanem kis nadrag, meg uszomelleny...az amugy 13 fontba kerul, nem tudom hogy valtjak most a fontot,mennyi az forintban.
Nem tudom, hogy ez ugyanaz-e vagy nektek csak a furdorucis jo?Bocsi, nekem fiam van, nem nagyon vagyok otthon baba temaban:D;D
Szia!
Nagyon köszönöm. :) Igen, nekünk csak a fürdőrucis lenne jó. :( Pedig egészen jó árban van, amennyire tudom, most 374 a font!
Kár, pedig nagyon reménykedtem. :) Az a baj, hogy ebay-en találok egy csomó nagyon jót gyakorlatilag fillérekért, de onnan meg nem szállítanak Mo-ra. :(
Szia, második vagyok.
Én csak ezeket találtam, habár ez nem nagyker:
Ha van ebayen ilyen baba de nem postázzák ki külföldre, megpróbálhatod esetleg,hogy levelet írsz az illetőnek,hogy egy kicsit magasabb áron megvennéd, hátha meggondolja magát :)
Igen, én is gondoltam rá, de sajnos nem beszélek angolul (németet és franciát tanultam :(). A webfordítóban pedig egyáltalán nem bízok.
Unokatesómék kint éltek Angliában, úgy volt, hogy a felesége beszerzi ebayről, amit szeretnék, én elutalom neki a vételár+postaköltséget, ő pedig elküldi nekem, de sajnos unokatesóm kiküldetést kapott, így Brazíliába költöztek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!