Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Angliai anyukák vannak itt?...

Angliai anyukák vannak itt? Segítség kellene!

Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 21:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen,itt vagyok?:-)Hogy segithetek?
2012. júl. 16. 22:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi lenne a kérdés? :)
2012. júl. 16. 22:48
 3/9 A kérdező kommentje:

Valójában az érdekelne, hogy valamelyikőtök jár-e játéknagykereskedésbe... Mindenképpen nagyker érdekelne, mert amennyire tudom, jóval olcsóbb!

Két bizonyos típusú játékot keresnék, és érdekelne, hogy kint mennyibe kerül, illetve magyar forintba átszámolva mennyi lenne. (Sajnos Mo-n egyszerűen képtelenség megtalálni, szerintem itt nem is árusítják.)

Ha megfelelő, elfogadható árban lenne a két játék, akkor valójában szívességet kérnék: elutalnám a vételárat és a postaköltséget, az adott anyuka, aki magára vállalja a feladatot pedig megvásárolná, aztán feladná nekem.

Köszönöm előre is, ha válaszoltok, vállalnátok! Ha igen, akkor megadom, hogy melyik két játékról lenne szó!

2012. júl. 16. 23:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia,elso vagyok.Sajnos fogalmam sincs merre lehet nagyker,nalunk csak egy hatalmas jatekbolt van,de az nem nagyker.Ha gondolod megnezhetem azert ott is,ha leirod mirol van szo.
2012. júl. 17. 06:27
 5/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi, az nagyon jó lenne! Két játékbabáról lenne szó, Zapf - Baby Born márkájú.

AZ egyik ez:

[link]

Valójában csak a doboz alakjáról lehet azonosítani, kagyló formájú doboz, és kis buborékok vannak rajta. Ez a buborék-dolog azért "fontos", mert ez az egyetlen ilyen típusú baba, ami buborákot fúj úszás közben. :)

A másik baba ez volna:

[link]

[link]

Ennek még a dobozáról sem találtam képeket. Csak annyit tudok róla, hogy ez is egy úszó baba.

Ha valamikor vééletlen arra járnál a játékbolt felé, megtudnád nézni, kérlek, hogy ott árusítják-e, és hogy mennyibe kerül?

2012. júl. 17. 08:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia, megneztem neked, de csak olyat talaltam, amin nem furdoruci van, hanem kis nadrag, meg uszomelleny...az amugy 13 fontba kerul, nem tudom hogy valtjak most a fontot,mennyi az forintban.

Nem tudom, hogy ez ugyanaz-e vagy nektek csak a furdorucis jo?Bocsi, nekem fiam van, nem nagyon vagyok otthon baba temaban:D;D

2012. júl. 18. 10:03
 7/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon köszönöm. :) Igen, nekünk csak a fürdőrucis lenne jó. :( Pedig egészen jó árban van, amennyire tudom, most 374 a font!

Kár, pedig nagyon reménykedtem. :) Az a baj, hogy ebay-en találok egy csomó nagyon jót gyakorlatilag fillérekért, de onnan meg nem szállítanak Mo-ra. :(

2012. júl. 18. 10:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia, második vagyok.

Én csak ezeket találtam, habár ez nem nagyker:

[link]

Ha van ebayen ilyen baba de nem postázzák ki külföldre, megpróbálhatod esetleg,hogy levelet írsz az illetőnek,hogy egy kicsit magasabb áron megvennéd, hátha meggondolja magát :)

2012. júl. 18. 12:39
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen, én is gondoltam rá, de sajnos nem beszélek angolul (németet és franciát tanultam :(). A webfordítóban pedig egyáltalán nem bízok.

Unokatesómék kint éltek Angliában, úgy volt, hogy a felesége beszerzi ebayről, amit szeretnék, én elutalom neki a vételár+postaköltséget, ő pedig elküldi nekem, de sajnos unokatesóm kiküldetést kapott, így Brazíliába költöztek. :(

2012. júl. 18. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!