Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen egészségbiztosítást...

Milyen egészségbiztosítást kössek szülés előtt?

Figyelt kérdés
A párommal úgy gondoljuk, hogy mostmár jöhet a baba, de előtte mindenképpen szeretnék kötni egészségbiztosítást. Úgy hallottam, hogy a Med Help a legjobb, de én ezen kívül nem is nagyon ismerek másikat. Esetleg ötlet?
2012. júl. 13. 18:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem Med Help-em van. Csak sajnos előbb jött a baba, mint ahogy lejárt volna az az idő, amennyinek el kell telnie a szerződéskötés és a teherbeesés között, így nem kaphattam a szülésemkor semmit.

De utána volt egy epeműtétem és fizetett rendesen.

2012. júl. 13. 18:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azt megkérdezhetem, hogy mennyi volt az az idő, mire teherbe eshettél volna?
2012. júl. 13. 19:22
 3/8 anonim ***** válasza:

1 évnek kell eltelnie a szerződéskötés és a teherbeesés között. Ki van ez találva.:) Egyébként amikor kötöttem a szerződést, azokban a napokban estem teherbe, szóval tényleg nem tudtam, hogy az vagyok, de a biztosító biztosra megy.:)

Ez amúgy egy elég ritka eset, hogy szülésre fizessen egy biztosító, így ha van is ezen kívül másik biztosító, ami fizet rá, akkor nagyon kevés. Én ezen kívül nem is tudok másikat.

2012. júl. 13. 19:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Van olyan ami császárra akár fél milliót, sima szülésre pedig 80-100 ezret fizet és 3 hónapot kell várni a szerződés kötés után. Priviben írd meg merre laksz, lehet tudok neked ügyintézőt aki megköti neked.
2012. júl. 13. 20:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor azt hiszem a Med help-et kihagyjuk, annyit már nem szeretnénk várni. :)
2012. júl. 15. 18:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Azért a 4-es válaszolót megkérdezem, ha tényleg konkrétan tud ilyen biztosítást, akkor arra én is kíváncsi lennék. Mert nem értem, hogy mi abban a haszon a biztosítónak, ha besétál egy, akár 6 hónapos terhes kismama, hogy ő olyan biztosítást szeretne kötni, ami fizet szülésre? A 3 hónapos türelmi idő a szülésre is vonatkozik? Mert a Med Help-nél az egyéb biztosítási eseményeknél rövidebb türelmi idő van, csak a szülésnél több.

És a Med Help-nél is lehet akár félmilliót kapni a császárért, csak drágább csomagot kell választani.

Szóval tényleg nem kötekedésből kérdezem, csak érdekelne.

2012. júl. 15. 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:
4-es válaszoló vagyok: a 3 hónap arra vonatkozik, hogy 3 hónapig ne ess teherbe, addig védekezzetek.
2012. júl. 15. 22:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Bocsánatot kérek a félretájékoztatásért, most böngésztem át a Med Help szerződésemet és rosszul emlékeztem. 1 évnek a szerződéskötés és a szülés között kell eltelnie. Tehát itt is 3 hónap a türelmi idő, amit a szerződéskötés és a terhesség között kell kivárni. Bocsi:)

Akkor ez is ugyanúgy van, mint amiről a másik válaszoló írt.

2012. júl. 16. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!