Kuldtek már ki valahonnét babakocsival?
Erdekelne, velem a napokban esett meg. ahova nehéz feljutni, nincs lift, nem megyek ha nem okvetlen muszáj (es ilyenkor gondolok a mozgáskorlátozottakra is sokat). uzleteket, butikokat leginkább olyat választok, ahol 1-2 lépcsofok van csak. egyébként meg vigyázok, sot néha meg is kérdezem, johetunk-e kocsival. sose lehet tudni. 1x épp nem kérdeztem, bementunk, ovatosan hogy a ruhákhoz nehogy hozzáérjunk, mire az eladono ránkszolt, hogy a kocsit hagyjam, mert nagyon konnyen lenyesi a falat, és az nagyon csunya és persze drága lesz kijavítani...
pedig volt hely. még ha a ruhákat féltette volna...ha a gyereket meg kiveszem, elég nehéz korulnézni, ha elengedem, futkos, és az veszélyesebb...anyuka ne menjen vásárolni? szerencsére 15 honapja ez az elso az ilyen tapasztalat, érdekelne, mással milyen gyakran esett meg?
Szia!
Engem még nem küldtek ki, viszont több üzletből is kirekedtünk, mert nem fér be a kocsi az ajtón. Pár napja történt, hogy bementünk volna egy üzletbe ahol szárnyasajtó van. Az ajtónak csak az egyik fele volt nyitható, mert belül egy kis szekrény volt előtte esernyőkkel. Mikor látta az eladó hogy nem fér be a kocsi a fél ajtón, egyszerűen hátat fordított és elment. Valószínű, hogy vettem volna ott néhány nyári pólót ha be tudunk menni. Hát, nekik ennyit jelentenek a vásárlók...
Szerencsére még nem fordult elő.
Mi egy 30.000-es kisvárosban élünk, itt inkább az a jellemzőbb, hogy odajön segíteni az eladó az ajtóhoz. :)
Szia!
Nem Magyarorszagon elek, es itt kizarolag elsobbseget elveztunk mindenhol a babakocsival. Segitokeszek akar buszon, akar boltban, barhol. Magyarorszagon sajnos mar mas a helyzet: az eladok, bolttulajdonosok stb. csakis a maguk erdekeivel torodnek. Nem igazan latnak tovabb az orruknal. Velem elofordult, hogy ki akart kuldeni a babakocsival, erre megkerdeztem, hol van az a jel, ami tiltja, hogy bemenjek a kocsival? Aztan lecsendesedett a holgy. Tudod, ha gondod van a babakocsi vasarlassal: probalj rakerdezni nyomatekosan, miert nem engedi, hogy hasznald a kocsit, vagy fog segiteni, a gyereket pesztralni, mig te vasarolsz??? Minden jot!
2 eves gyerek anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!