Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül a terhesség a...

Mennyibe kerül a terhesség a szüléssel bezárólag egy átlagos kismamának, ha nem second hand akar vásárolni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 18:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek!

A turis dolgot meg majd megfontolom, csak van bennem egy ellenérzés azzal kapcsolatban, hogy ki tudja, kié volt, meg bacis... magamnak sokkal inkább vennék használtat, mint a babámnak, mert valahogy úgy gondolom, hogy a legjobbat érdemli... de azért átgondolom, köszi :)

2009. júl. 13. 11:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Azok a ruhák mosva és nagyüzemi mosodában fertőtlenítve is vannak!Mindegyik!Úgyhogy a bacitól ne félj!Én egyszer vettem a fiamnak egy nadrágot 20 ft volt!Angliából hazajött a szomszéd,a fián ugyan olyan nadrág volt és ő 2 éve 11 e ftnak megfelelő font-ért vette!ki is nőtte 2 hónap alatt!ő sajnálta mert drága volt,én meg nem,mert olcsó és olyan szép,hogy simán kihasználtuk!
2009. júl. 13. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!