Az vetélésnek vannak jelei, vagy tünetei?
Vannak jelei: barnás,pecsételő vérzés.
Az első jól írta,hogy göcsölés,darabos,esetleg erős vérzés- de minden vetélés más! Nekem pl. nem voltak görcsök,volt pár nap pecsételőm,az elsőnél 2 nem egymást követő estén volt pecsételőm,majd pár napra a 2. pecsételő után sima vérzés kíséretében helló-t inthettem a terhességnek. A másodiknál pedig pár nap,amikor nehezet emeltem volt pecsételőm,majd pikk-pakk,sima vérzés (ahol láttam az embriót is) véget ért a terhesség.
Amit nem árt tudni: Olykor rendkívül erős vérzés ellenére is megmaradhat a baba,és a 40. héten,vagy akár túlhordva, egészséges kismanó születhet!
Ha bármilyen gyanúd van,hogy vetélés van folyamatban,azonnal irány a dokid,vagy a kórház,mert a vetélést meg lehet akadályozni!-persze sajnos nem garancia a kórházba menés,hogy ez így is lesz...
Üdv: 3 csajos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!