Milyen jelei vannak a vetélésnek?
Volt két pozitív tesztem, viszont kedden, a ciklus 40. napján elkezdtem barnázni. Rögtön doki, aki UH-n még nem látott semmit, de a méhnyálkahártya vastagsága utalhat terhességre, na meg a tesztek is. Valószínű később fogant a baba. Barnázás ellen kaptam Duphastont. Ennyi. Köv. csütörtök kontroll, és hátha lát valamit már.
Szerdára enyhült a barnázás, tegnap de. viszont fájt a pocim, mintha meg akart volna jönni. Mikor elmúlt, akkor viszont pár sötét pecsét követte. Tegnap munka után egyből fekvést rendeltem el magamnak, ma pedig szabin vagyok, a barnázás is mintha szűnőben lenne. Ja, és tegnap este vettem be plusz 1 szem Duphastont. A dokit nem kerestem, szerintem fölösleges lett volna. Ha kedden UH-n nem látott semmit, akkor 2 nap múlva sem lett volna még nagy változás, a gyógyszert szedem kitartóan, megpróbálok ma és a hétvégén pihenni, illetve Gravidát is szedek.
A kérdésem csak annyi, hogy ugye amíg nincs erős vérzés, nem kell aggódjak? (Arra az eshetőségre, hogy a baba felszívódik, nem is gondolok...)
Ugye sokan vannak úgy, hogy a terhesség elején barnáznak, mégis egészséges babájuk születik?
Nyugtassatok meg, kérlek!
Ha múlóban van akár barnázás, akár a pecsét, akkor folytatsd az eddigi kombinációt: gyógyszer, fekvés, esetleg magne B6, fekvés, fekvés, és te megtetted, amit lehetett!
Pozitív gondolatokat kívánok neked, és kb 8 hónap múlva egy egészséges babát!
Kedves utolsó válaszoló!
Ezt a biztató mondatot ugye nem nekem szántad? Mert akkor nem volt szép!
Esetleg saját tapasztalat?
Mert nálam azóta egy nap eltelt, és úgy néz ki, elmúlt a "vész".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!