Start-kártya most jár vagy nem? Nem értem!
Azt írja, hogy a GYED, GYES lejárta után 365 napon belül lehet igényelni. Én most még GYES-en vagyok, de ha 8 órában el tudnék helyezkedni, akkor le kéne mondanom a GYES-t, akkor tudom ezt igényelni? Vagy csak ha teljesen lejárt a GYES? Vagy csak ha részmunkaidőben dolgozom.
Nem értem:
Akkor jár, ha visszamondod a gyest, és bejelentkezel munkanélkülire.
Én is most váltottam ki.
nem kell lemondani a gyest!
Én is gyes mellett igényeltem az APEH-nál, de itt egyértelműen le van írva: "aki a gyermek egy éves korának betöltését követően, e gyermek után igénybe vett gyes folyósítása mellett kíván munkát vállalni, feltéve, hogy foglalkoztatásra irányuló jogviszonyban nem áll." Ez azt jelenti, hogy csak új munkahely esetén él, de ez vonatkozik arra is ha gyes után igényeled
Igen, a Start Plusz megszűnt, Start Bónusz van helyette, és jól mondta az APEH-os csaj mégis, 27 %, a minimálbér 1,5-szerese után. Most találtam ezt a linket:
e. pont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!