Táborba megy a gyerekem. Mit ne felejtsek el bepakolni neki?
9 éves fiú és lovas-táborba megy.
Arra vagyok kíváncsi, hogy esernyő, gumicsizma meg ilyenek kellenek szerintetek?
Köszi az eddigi válaszokat.
Esetleg mi az amit feltétlenül tegyek???
szúnyogriasztót, mert az állatok közelében mindig sok a vérszívó
nem árthat a calcium sem, a csípések miatti kellemetlenségek enyhítésére
legyen nála naptej is és hangsúlyozd ki, hogy kenje magát, orrát/fülét is!
biztos mondták a nevelők is, de jobb a pamut hosszúnadrág lovagolni, mint a rövid
hasznos lehet még egy elemlámpa is
(meg némi tartalék-kockacukor, hogy hamar megkedveljék a lovak) :)
:)))
Köszi!!!
-szerintem tegyel neki szunyogriszatot
- hoszu nadragot inkabb lovagolni .. de azt csak ahoz vegye fel , mert a lonak is hull a szore ..
-esokabat nem art mert az en fiam is volt lovastaborban es volt olyan hogy esoben is lovagoltak ..
-a gumicsizmat sem hagynam ki , mert ilyen taborokba altalaban kerik .. az en fiam ahol volt csak gumicsizmaban vagy bakancsban hagytak oket lovagolni .
-tegyel neki halozsakot is ,.
-tehetsz nehany gyogyszert is , lazra , hasmenes , vagy fogfajas , fejfajas .
-jobb ha teszel obb par zoknit mint ahany napotul , mert szerintem nem mossak ki , es ha netan saros vagy vizes lesz akkor legyen mivel levaltsa .
-hoszu uju bluzot is tehetsz vastagabbat es vekonyabbat is , mert este gondolom lesz tabotruz es akkor ha kinn maradnak ne fazzon meg .
most hirtelen nem jut tob minden eszembe .
Köszi, majd jövőre jó lesz a sok jó tanács!
:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!