Te levinnéd az alig 1 hónapos csecsemődet este 7-kor a Balatonra (árnyékba)?
Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 10:40
11/13 anonim válasza:
Akkor én hihetetlenül barom módon fogom gondozni az enyém, mert nem viszem ki negyven fokban a Balatonpartra alig 1 hónaposan. Levegőzni az erkélyen is lehet húsz percet, ha kellemes az idő. Nem a szúnyogokkal teli parton távol otthontól! Aztán meg nem tudod, mi baja van! A kérdés az volt, levinném-e? A válaszom: NEM!
12/13 anonim válasza:
Utolsónak!
Akinek nincs erkélye, meg udvara???
Mi a negyediken lakunk, és nincs erkély. Most is 33fok van a szobában. Klíma sincs, csak ventilátor. Amúgy az én fiam őszi, de két hét után levihettem, mert ismerkedni kell a levegővel.
Úgyhogy ha én a kérdező helyében lennék, és jól érezném magam testileg, akkor mennék a Balcsipartra. :)
13/13 anonim válasza:
Az egy hónapos baba még szinte bárhova vihető este is, hiszen ilyen pici korban még bárhol és bármikor elalszanak, ha nem éhesek, szomjasak, nincs tele a pelus :)
Na egyébként meg egy 4 hetes babának már semmi baja nem lesz attól, hogy kint van a levegőn. Ha az anyuka elég fitt már ehhez (szerintem a legtöbben egy hónap után már azok), akkor miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!