Mirena vélemény? Van köztes pecsételö vérzésed?
Meg előtte 9 hónapig :D,mert veszélyeztetett terhes voltam...
De egyébként az a 12 hónap tényleg csak pecsételés volt,egy két pötty,majd egy két napig több...majd 1 hétig semmi....szóval voltunk együtt:)
Én nagyon áldom az eszem,hogy hallgattam a dokimra(nő nőgyógyász,neki is ilyen van),és felrakattam.Ő azt mondta,hogy az elejéhez türelem kell,de nagyon megéri és igaza volt!!!!Viszont barátnőm felrakatta,1 hétig pecsételt és azóta minden tökéletesen működik nála!Lehet nekem azért tartott sokáig az elején ,mert szoptattam is aktívan.
Ha bármi kérdésed van ,szívesen válaszolok :)
Koszi!
Milyen vizsgalatok kellenek a spiral felrakasa elott? A mensi hanyadik napjan teszik fel? Bar neked nem volt akkor meg mensid gondolom.
De megvolt!Mégpedig úgy,hogy a gyermekágyi vérzés 6 hétig tartott,majd rá 1 hétre megjött a rendes mensim,és onnantól rendszeresen megvolt.Így mikor 3 hónapos volt a lányom akkor tetettem fel mensi közben...a menstruáció 6-7.napjáig jó feltenni,mert akkor nyitottabb a méhszáj.
Nem kellett semmilyen vizsgálat...
ez egy elég jó leírás:
Nekem is Mirenám van 2 hete.
Előtte rákszűrés volt, és hüvelyi UH, és nem mensikor tették fel hanem a ciklusom 11. napján de nem volt vészes így sem!
Néha van egy-egy folt a vécépapíron vagy a tisztasági betéten de semmi több, ettől nyugodtan szexelünk a férjemmel (zuhanyzás után). Nekem eddig nagyon jó, remélem így is marad.
1. vagyok
én nem híztam...sőt
valamennyi mensi van,csak nagyon lecsökken,mert a hormon ,amit kibocsájt elvéknyítja a nyálkahártyát,amibe megtörténne a beágyazódás,és ez a kevés válik le menstruációnál....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!