Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Erősen fáj a fejem, és néha...

Erősen fáj a fejem, és néha mintha rázna a hideg. A melegtől lenne?

Figyelt kérdés
Itthon vagyok a kisfiammal. Ebben a hőségben csak este járunk le az udvarra, de így napközben iszonyúan fáj a fejem és pillanatokra olyan, mintha még a hideg is rázna. Ez nagyon ijesztő így 32 fokban. Ez normális? Mit csináljak? Már álltam zuhany alá, ettem-ittam, ogy elmúljon, de nem múlik.
2012. júl. 4. 15:30
 1/4 anonim válasza:

Elvileg lehet kiszáradás is, amit a sok víz elmulaszt.

Én amúgy a helyedben bevennék egy algopyrin-t és ha holnapra nem múlik el, akkor orvos. Triviális, de sajnos jobb nem jut az eszembe. Bocsi, ha nem erre a válaszra vártál...

2012. júl. 4. 15:36
 2/4 anonim válasza:
Jah és mérd meg a lázad, ha lázas vagy, akkor egyértelműen orvos, mert akkor benyaltál valamit bacit...
2012. júl. 4. 15:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Most hirtelen megittam 3 nagy pohár vizet és lezuhanyoztam újból, most jobb, ha nem is múlt el teljesen.
2012. júl. 4. 16:07
 4/4 A kérdező kommentje:

Bocsánat, ha hülyének tűntem, de még sosem jártam így.

Elvileg jól bírom a meleget, de most ez nagyon nem így tűnik.

2012. júl. 4. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!