Hogy tetszik az a magyar név, hogy Ivó?
Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 09:42
11/15 anonim válasza:
Alapból hangzásra tetszik nekem, de az a zavaró, hogy a 'Mit csináló?' kérdésre választ adhat. Meg használtam szerintem én ezt valahol a kocsma szinonimájaként is. De hangzásra tetszik, de nem adnám a "Mit csináló" miatt:) Am a Vad angyalt én is néztem:) Ez engem nem zavarna, hogy egy sorozatban is ez valakinek a neve:)
12/15 anonim válasza:
Nekem ez jutt eszembe: -Ott van az az Ivós disznó!
-ivo dzsima
Én nem adnám ezt a nevet a gyereknek, mert szétszivatnák az agyát miatta.De te tudod.
13/15 anonim válasza:
Kámbjóó dolóóór, pampapampammm!
Haha, viccet félretéve, nem tetszik.
14/15 anonim válasza:
Párom poénból mondogatja mindig a fia Ivó lesz a lánya meg Elissza.
Nem lenne rossz név, de a jelentése túl közel áll, sok mindenhez, ami nem illik egy gyerek nevének.
Az Iván vagy Igor szerintem jobb nevek.
15/15 anonim válasza:
De remélem a családi nevetek nem boros.:-D
Nekem nem tetszik,de nem a mi döntésünk,hogy milyen nevet adj születendő gyermekednek.De ha elfogadsz egy tanácsot,arra is gondolj hogy azzal a névvel amit adsz neki legalább 60 évet le kell élnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!