Mit gondoltok erről a videóról? .
Légyszi ne ítéljetek el, semmi...nem vagyok terhes, és ha valaki nem szeretne abortuszról szóló dolgokat látni, az ne nyissa meg. Nem szeretnék ezzel senkit felháborítani, senkit sem akarok megbántani!!!
Csak engem elkeserített, sokat sírtam...
DE: ha valakit nem érdekel, az inkább NE NÉZZE MEG!!!
Aztán senki ne jöjjön azzal, hogy vagyok ilyen, hogy fel mertem egy ehhez hasonló videót rakni...légyszi! :)
Istenem, ez szörnyű!
Épp csak egy picit kukkantottam oda, még a hideg is kiráz!
:((((((((((((((((((((((((((((
Még nem nyitottam meg,de kíváncsi vagyok.És borzongok is egyben,mert mindenki azt írja,hogy szörnyű!!!
Van gyerekem 3 éves,25 éves vagyok,és nem volt abortuszom,nem is lesz,ha rajtam múlik.
Egy dolog miatt változtatnám meg a véleményemet,ha orvosi utasításra kéne megszakítani a terhességet.
Előző vagyok,és sajnos megnyitottam...
Ez tényleg szörnyű,ahogy darabokban szedik ki a picike testrészeket,bár szerencsére több az angol szöveg,mint a kép,de talán tényleg látnia kellene ezt a filmet,minden középiskolás diáknak,nemtől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!