Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a videóról? .

Mit gondoltok erről a videóról? .

Figyelt kérdés

[link]

Légyszi ne ítéljetek el, semmi...nem vagyok terhes, és ha valaki nem szeretne abortuszról szóló dolgokat látni, az ne nyissa meg. Nem szeretnék ezzel senkit felháborítani, senkit sem akarok megbántani!!!

Csak engem elkeserített, sokat sírtam...

DE: ha valakit nem érdekel, az inkább NE NÉZZE MEG!!!

Aztán senki ne jöjjön azzal, hogy vagyok ilyen, hogy fel mertem egy ehhez hasonló videót rakni...légyszi! :)

2009. júl. 9. 15:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
81%

Istenem, ez szörnyű!

Épp csak egy picit kukkantottam oda, még a hideg is kiráz!

:((((((((((((((((((((((((((((

2009. júl. 10. 10:52
 22/24 anonim ***** válasza:
84%

Még nem nyitottam meg,de kíváncsi vagyok.És borzongok is egyben,mert mindenki azt írja,hogy szörnyű!!!

Van gyerekem 3 éves,25 éves vagyok,és nem volt abortuszom,nem is lesz,ha rajtam múlik.

Egy dolog miatt változtatnám meg a véleményemet,ha orvosi utasításra kéne megszakítani a terhességet.

2009. júl. 10. 18:35
 23/24 anonim ***** válasza:
80%

Előző vagyok,és sajnos megnyitottam...

Ez tényleg szörnyű,ahogy darabokban szedik ki a picike testrészeket,bár szerencsére több az angol szöveg,mint a kép,de talán tényleg látnia kellene ezt a filmet,minden középiskolás diáknak,nemtől függetlenül.

2009. júl. 10. 18:40
 24/24 anonim ***** válasza:
64%
Bocsi de nem értelek! Miért nézegetsz ilyeneket? Én nem néztem meg ezt, de már kukkantottam bele egy hasonló videóba, mert valaki kért abortuszról szóló linket. Találtam és belinkeltem, de majd csak ezek után néztem bele, hogy mit is ajánlottam! Ha nem muszáj, ne nézz ilyeneket!
2009. júl. 12. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!