Mit gondoltok erről a videóról? .
Légyszi ne ítéljetek el, semmi...nem vagyok terhes, és ha valaki nem szeretne abortuszról szóló dolgokat látni, az ne nyissa meg. Nem szeretnék ezzel senkit felháborítani, senkit sem akarok megbántani!!!
Csak engem elkeserített, sokat sírtam...
DE: ha valakit nem érdekel, az inkább NE NÉZZE MEG!!!
Aztán senki ne jöjjön azzal, hogy vagyok ilyen, hogy fel mertem egy ehhez hasonló videót rakni...légyszi! :)
ezt már láttam,és nekem is van minden bajom,amiért sokak ezt megtudják tenni....de az ő életük
igazad van nem értem miért kell itt vagdalozni,hiszen írtad,hogy nem kell megnyitni annak akit nem érdekel!
Durva. Egyszer lattam mar, de csak felig. Most rakatintottam, es mar zartam is be. Durva nagyon, de en nem nezegetek ilyeneket. Semmi szuksegem nincs ra. Szerintem te se nezzel ilyet meg tobbet.
Mennyi idos vagy amugy?
18 vagyok. Te?:)
Sajnálom, ha valakit ezzel megbántottam, de tényleg nem akartam!!
Szerintem meg nagy különbség van abortusz és spontán vetélés között, mert az egyik a te döntésed, a másik meg akaratodon kívül történik és nem tehetsz róla!!...
Basszus pont az elöbb ettem.. Jahj. Kicsit rosszul lettem.. :$
Hát igen én sosem értettem meg az olyan nőket akik abortuszt csináltatnak!! Nem csak a video látványa miatt.. Hanem ők életek pici, apró kisbabák.. Olyan szörnyű.. Lehet, hogy belőlük kivételes emberek lehettek volna!!
Engem nem érdekel hány évesen leszek terhes és hogy az apa esetleg nem vállalja be, én soha nem vetetném el! 16 vagyok, lehet elvont a gondolkodásom...De ha 18 évesen teherbe esnék se vetetném el!
Én nem vagyok hajlandó ezt a videót megnézni, de szerintem mindenkinek látnia kell egyetlen egyszer az életében egy ilyent.
Középiskolában, kb 15 évesek lehettünk, amikor volt egy előadás védekezésről, abortuszról, szexuális úton terjedő betegségekről, stb.. Akkor vetítettek egy filmet egy abortuszról, ami még azóta is sokszor előttem van. Akkor, annyi idősen nagyon felkavart, és megfogadtam, hogy én töbget ilyent nem nézek meg, és hogy nekem soha nem lesz abortuszom. Mind a kettő fogadalmamat betartottam.
Egy 32 éves, 8 hónapos kicsifiú anyukája
Már volt aki fel rakta itt ezt a videót és a Néma Sikolyt is! Borzalmas.... Én meg fogom mutatni ha el jön az ideje a gyerekeimnek is. Ha valaki szexelni akar legyen tisztába a következményekkel ha nem védekezik. Szegény babák már ki vannak fejlődve szívem szakad meg értük! Én nem is gondoltam amíg nem láttam a saját babám az ultrahangon 12 hetesen milyen szépen kifejlődött már! :-) Vajon sokan tisztában vannak ezzel akik abortuszra mennek?!
Én mindig védekeztem, 3 hónapos a babám visszeres a lábam ezért injekció formájába kapok fogamzásgátlót 3 havonta. De nekem megéri hogy én döntsem el és a párom mikor jöjjön a következő baba.
Igen, ezzel én is úgy vagyok, mint a 16 éves lány!...
És egyetértek az utolsó hozzászólóval, egyetlen egyszer érdemes lenne mindenkinek megnézni egy ilyen videót, akkor talán nem lenne ennyi abortusz... Tesóm gyakorlatozik a nőgyógyászaton, naponta jár oda sok fiatal lány, hogy elvetesse a kisbabáját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!