Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem meg, hogy övé...

Hogyan győzzem meg, hogy övé a gyerek?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok a barátomtól, már 1 éve járunk. Fogamzásgátlót már rég nem szedek, mert nagyon fölborítja a hormonháztartásom. Így hát maradt a gumi és a megszakításos. (amiben egyébként sem bíztam, mert ugyebár az előváladék is tartalmazhat spermát) A helyzet az, hogy sose élvezett belém a barátom, de mégis terhes vagyok. Mással nem voltam, de nem hiszi el. Most nagyon magam alatt vagyok. Azt mondja majd az apasági eldönti, na de addig még jó pár hónap van... :( Tényleg nem feküdtem le mással, nagyon szeretem őt. :( Elég valószínű, hogy a megszakításos módszerrel csúszott be, vagy lyukas gumi. :(

2012. júl. 2. 20:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Élő példa...5 év után megszakításos védekezéssel teherbe estem :)

Nem élvezett belém sohasem!

Ennyire biztonságos ez a módszer...100%-os védekezés sajnos nincs!

Szerintem ez hirtelen sokk,más tervei voltak,átgondolja reméljük és minden oké lesz!

Üdv!

2012. júl. 3. 07:51
 12/12 anonim ***** válasza:
29%

PCOS vagy?

Milyen idős a terhességed?

Nem tudod meggyőzni...

Bebeszéli magának, hogy biztosan valaki mástól van.

Az én férjem is kételkedett abban, hogy tőle van a fiunk. De nem kért vizsgálatot. Természetesen nem adtam neki okot rá, de valahogy mégis kételkedett. Aztán mikor meglátta a fiát, illetve ahogyan nőtt és egyre inkább rá kezdett el hasonlítani, belátta, hogy tényleg ő az apja. Mindenki azt mondja neki, hogy ez a fiú tiszta apja :)

35hkm

2012. júl. 3. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!