Őszintén, van ma valakinek családi a számláján?
Aki azt írta, hogy a számláján a pénz, biztos nem hazudott, csak éppen nem a csp meg a gyes, hanem valami más:-)
Holnap reggel megkapjuk!
Pedig olyan könnyű megjegyezni: Hónap első munkanapján utalnak, és másnap van a számlán a pénz. A hónap első munkanapja pedig jelen esetben ma van.
Ma 15:01-nek:
Igen, könnyű megjegyezni. :) Csak ez az új banktörvény eléggé bekavart mindenkinek. Hogy most akkor a MÁK utalásai is ideérnek-e a hónap első napján, vagy sem. Még mindig van, aki állítja, hogy este 6-ig ideér, én egyre szkeptikusabb vagyok.
Valaki linkelje be, és értelmezem, jó?
(meg engem is érdekel, mert erről nem hallottam még)
"Az alábbi belföldi megbízásokra viszont nem vonatkozik a „4 órás szabály”, vagyis ezek a továbbiakban is a jelenleg érvényben lévő elszámolási rendszerben (T+1 napon) kerülnek elszámolásra:
* beszedések: csoportos beszedés, felhatalmazó levélen alapuló beszedés, váltóbeszedés, csekkbeszedés, határidős beszedés, okmányos beszedés,
* a hatósági átutalási megbízás és az átutalási végzés,
* minden papír alapon benyújtott átutalás."
Magyarul a MÁK által utalt összegek T+1 napon íródnak jóvá.
Ne legyen igazam, de ebbe sem a csp sem a gyes nem tartozik bele:-(
Szóval holnap lesz a számlán a pénz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!