Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki mossa még rajtam kívül az...

Ki mossa még rajtam kívül az ágyneműt és nem csak a huzatot-lepedőt?

Figyelt kérdés

Megkaptam, hogy tök hülyeség időnkén átmosnom az ágyneműt, elég csak kitenni, és az is jó.

De pl hiába mosod ki a huzatot, ha reggel leöntöd az ágyba kávéval, az ágynemű ugyan úgy kvs marad. Na meg valahogy az is koszolódik(pl a kispárna jesszum nagyon nyálas volt most is) Nem tollal, hanem szintetikus szállal töltött, nem gubancolódik, kényelmes... Tényleg hülyeség mosni? Ti szoktátok?

2012. júl. 2. 13:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is kimosom az ágyneműket is. Általában akkor, amikor bejön az első nagy meleg idő (április) és akkor is, amikor még elég meleg van, hogy egy nap alatt megszáradjon (szeptember).

Ilyenkor nyáron gyakrabban mosom a huzatot is (hetente), átmosom a szőnyegeket, plédeket, minden nehezen száradós dolgot.

2012. júl. 2. 14:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Én mosnám szívesen 2-3 havonta, de sajnos olyan szerencsétlen, hogy összeáll a bélése :(

Most gyűjtök újra, de fogalmam sincs milyet vegyek, mert nekem eddig mindegyik összecsomósodott.

A gyerekeké szerencsére tök jó, azt havonta vagy igény szerint mosom.

2012. júl. 2. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!