Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki mossa még rajtam kívül az...

Ki mossa még rajtam kívül az ágyneműt és nem csak a huzatot-lepedőt?

Figyelt kérdés

Megkaptam, hogy tök hülyeség időnkén átmosnom az ágyneműt, elég csak kitenni, és az is jó.

De pl hiába mosod ki a huzatot, ha reggel leöntöd az ágyba kávéval, az ágynemű ugyan úgy kvs marad. Na meg valahogy az is koszolódik(pl a kispárna jesszum nagyon nyálas volt most is) Nem tollal, hanem szintetikus szállal töltött, nem gubancolódik, kényelmes... Tényleg hülyeség mosni? Ti szoktátok?

2012. júl. 2. 13:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én is kimosom az ágyenemüt , ha esetleg valamelyik gyerek lehányja vagy bepisil ,vagy már egyszerüen nagyon piszkos , poros, de csak ilyenkor amikor ilyen meleg van , mert amugy több nap alatt sem száradna ki rendesen.
2012. júl. 2. 13:46
 2/12 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán. Ha valóban koszos, pl. kávés, ahogy írod lesz. Ha nincs semmi gáz vele, akkor 1-2 évente átmosom az ágyneműt is.
2012. júl. 2. 13:48
 3/12 anonim ***** válasza:
én egyszer kimostam, de összeállt benne a "töltelék" csomókba,így ki kellett dobni. :/ Nah azóta nem mostam ki az újat sem,mert ki tudja hogy viselné a megpróbáltatást- igen a mienk is nyálas,de azóta csak huzatot+ ágyneműt mosok. :/
2012. júl. 2. 13:48
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is mosom, nemcsak a gyerekekét, hanem a miénket is. Évente egyszer kimosom akkor is, ha semmi "baleset" nem történik. A miénk gyapjúval töltött, de semmi probléma nem volt még a mosás során.
2012. júl. 2. 13:49
 5/12 anonim ***** válasza:
Én is mosom a sajátunkat, gyerekünk még nincs. Azért csak izzadunk bele, porosodik, abban is vannak poratkák, stb., én is jobban érzem magam, ha néha nem csak a huzatot, hanem a takarót, párnát is átmosom. (Sőt, takarítógéppel magát az ágyat is mosom évente egyszer...)
2012. júl. 2. 13:52
 6/12 A kérdező kommentje:

Télen is ki szoktam mosni, kint kiteregetem. És eddig szépen megszáradt(félévente megy egy mosás nekik) valahogy jobban lehet benne durmolni:)

Én sokat forgatom, plusz jól szétrázom, száradás közben, nem csomósodik, bár lassú, mert 4mosás(6órás program:()

2012. júl. 2. 13:54
 7/12 anonim ***** válasza:

Én is mosom a gyerekét is, meg a mienket is. Mondjuk leginkább így nyáron, mert reggel kimosom, estére meg is szárad. Meg ilyenkor ugye sokkal jobban izzadunk, nekem is van, hogy vizes a fejem, nyilván az a párnába is belemegy. Szóval tavasztól-őszig szinte havonta egyszer mosom. Nem is tudom mivel van töltve, de nem tollal. A tollpárnát én is csak kirakom a napra. :)

Olyan jó belefeküdni a friss, tiszta, illatos ágyneműbe...:D

2012. júl. 2. 13:56
 8/12 anonim ***** válasza:

Én is elég gyakran mosom. Olyan fajtát vettem mindenből, amit lehet is.

Egyetlen párnám van, ami nem mosható, de ahhoz dupla huzat járt, és a belső huzat csak a levegőt ereszti át, és ő is mehet a gépbe.

A férjem meg a kislányom feje tud annyira izzadni ebben a melegben, hogy a huzat mosása kevés.

2012. júl. 2. 14:04
 9/12 anonim ***** válasza:
én is mosom, nekünk anti-allergén van, semmi baja nem lesz, direkt mosható. reggel mosom, este száraz. de nem csak a gyerekét, a miénket is mosom. nekem jobb érzés, ha időnkként át van frissítve.
2012. júl. 2. 14:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekünk is gyapjú ágyneműnk van, tavasztól-őszig havonta mosom, a gyerekét még sűrűbben, ha van valami baleset. A párnánkat nem tudom, mert az anatómiai, az a memória habos szivacs van benne, de azon 2 huzat van, amit hetente cserélek.
2012. júl. 2. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!